Hogesnelheidstreinconferentie gehouden in Geredeer werd een snelle treinconferentie georganiseerd
er werd een snelle treinconferentie georganiseerd

Op de Gerede School of Applied Sciences; Gerede District, Gerede gemeente, Aibu Geremi in de School of Applied Sciences, Gerede Kamer van Koophandel in samenwerking Ankara-İstanbul High Speed ​​Rail (YHT), met de nadruk op het belang van Gerede station op de route Prof. Dr. Ayhan Samandar conferentie werd gehouden als sprekers.

YHT-lijn tussen Ankara-Istanbul 4 uur 20 uur zei dat professor. Dr. Ayhan Şamandar, zei dat de rij slechts enkele uren zal duren, zei 2.

De gouverneur van Gerede Cengiz Unsal, Gerede Burgemeester Mustafa Allar, directeur van de School voor Toegepaste Wetenschappen Prof. Dr. Kadir Murat Altintas, Gerede Kamer van Koophandel en Industrie Voorzitter Ersin Kaska, AK Partij District Voorzitter Ismail Çetin, docenten, institutionele directeuren, NGO-vertegenwoordigers en studenten aanwezig.

Decaan van de Faculteit Technologie aan de universiteit van Duzce Dr. Ayhan Samandar, "Gerede-Ankara-Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-Gebze-Istanbul High Speed ​​Train Line Route voorstel" een uiteenzetting. professor Dr. Ayhan Samandar, zei tijdens de ontmoeting met vice-minister van Verkeer en wees erop dat als gevolg dat ze hadden een ontmoeting met de Ankara-Istanbul hogesnelheidstrein route tussen het begin van de studie die zij voorstellen nog door te gaan.

TCDD gepland door Ankara Sincan-Çayırhan-Sakarya-Istanbul lijn; Tunnel 49, 25 viaduct dat plaatsvindt in uiterste waarschuwen gestegen bouwkosten en Prof. Dr. Float is, 6 miljard dollar, en merkt op dat de kosten waarde van deze regel alleen betaalt zichzelf 30 jaar 3 provincies stations de informatie die doorgegeven werd parallel aan deze lijn is de Noord-Anatolische Breuk zullen delen. Kizilcahamam Ankara-voorgestelde-Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-Gebze-Istanbul is de YHT lijn die zou kosten $ 5 miljard, onderstreepte dat het 45 jaar zal betalen voor zichzelf met 10 miljoen passagiers capaciteit per jaar. Ankara-Istanbul YHT lijn met op dit moment tussen de 4 20 uren bestaande nemen verbaal dat Prof. Dr. Ayhan Samandar, hebben ze alleen de laatste lijn werd toegevoegd 2 uur voorgesteld. Deze lijn was om de bevolking 30 miljoen en de nationale economie Samand zetting vindt plaats in deze regio van procent 50 van beroep, zal worden uitgevoerd om verkeersongevallen dit project, het bedrijfsleven te verminderen en zou het toerisme te ontwikkelen, Istanbul benadrukte dat horizontale mogelijkheden tot uitbreiding mogelijk te maken.

Aanbevolen YHT Sabiha Gokcen mensen die in deze regio met een lijn, Esenboğa en de luchthaven van Istanbul is een zeer korte periode van tijd Samand zal opnemen met transport faciliteiten, zal de Noord-Anatolische Fault Zone van het probleem te creëren, diesel en dat de besparingen van brandstof en de evaluatie blijkt te winnen in de tijd van vervoer.

De burgemeester van Gerede, Mustafa Allar, richtte zich tot de zaal over het onderwerp; "We hebben ook onze docenten ontmoet in 2017. Op de dagen dat ik aantrad, werd deze kwestie besproken en werden haalbaarheidsstudies gestart. Wetenschappers spreken met gegevens, onze verhandelingen tot op zekere hoogte. Maar vooral de Japanse hoogleraren zijn experts en zij hebben het voorbeeld van Japan in handen. Ayhan Şamandar heeft zich toegelegd op dit project en heeft grote inspanningen geleverd in dit project. Het project vordert stap voor stap maar zeker. De belangrijkste en meest bruikbare lijn tussen Ankara en Istanbul is het Gerede Transfer Station. Nu weten we dit en we zeggen nu dat de experts bewijzen met de gegevens. Omdat de verbinding met de Zwarte Zee door onze wijk gaat en 5 om de bevolking aan te spreken. Vooral voor de laatste 10-jaren was er een enorme intensiteit op deze route. Hij komt aan in Gerede, vertrekt vanuit Istanbul en Georgië en neemt de hogesnelheidstrein. Hopelijk zullen we dit project in de toekomst nog zien. Wij geloven dat onze staat het nodige zal doen, Biz zei hij.

Na de conferentie werden de deelnemers naar de vraag-antwoordsectie gebracht en vervolgens werd een souvenirfoto gemaakt.Geredemedyatakip)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.