Anatolia 'A Belt One Way' wordt getoondeen generatie opgegroeid met een manier om Anatolië
een generatie opgegroeid met een manier om Anatolië

Vervoer en Infrastructuur Minister Cahit Turhan, "One Belt One Road Project" met de volgende periode, en merkt op dat Turkije het belang van de geografie ook in verder zal toenemen "Anatolië, de Kaukasus en Centraal-Azië driehoekige transport op de middellange termijn tot een veelvoud van de huidige economische grootte te bereiken." zei hij.

Minister Turhan, zei in een verklaring, 17 de afgelopen jaren, Turkije's record snelle groei, op export gerichte productie en zou doorgaan met zijn handel volume te verhogen.

Van de transportsector voor Turkije, Azerbeidzjan en Centraal- en Zuid-Aziatische regio de handel met Turhan stimuleren legde uit dat de belangrijkste instrumenten, benadrukt dat brengt stem in de mondiale betekenis van de genomen stappen op dit gebied.

Turhan zei dat ze van plan zijn om de relaties tussen landen op het gebied van eyi intermodaal transport ı als een noodzaak te nemen. Azerbeidzjan en dat Turkije een belangrijk doorvoerland centra in de regio moet opmerkelijke geografische ligging Turhan, zei:

"Azerbeidzjan is een toegangspoort tot Centraal-Azië, Turkije ligt op het kruispunt van drie continenten. Door verschillende vervoerswijzen te integreren, streven we ernaar onze transporteurs optimale routes te bieden door verschillende routes en verschillende transportmiddelen aan te bieden. Zo stellen we, naast onze landen, de landen in de regio in staat om hun exportgoederen te diversifiëren en hun economische winst te vergroten. Het mooiste voorbeeld is de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn. Door de exportgoederen per spoor te vervoeren, ondersteunen we de begin- en eindfasen over de weg en over zee en transporteren ze naar vele regio's. Naast het aanbieden van een alternatieve route tussen Oost en West, zijn we van plan een alternatief te zijn voor de noord-zuidas

"Actieve diplomatie is gelanceerd"

Turhan, 2015 jaar maart visiedocument vrijgegeven "One Belt One Road Project" in China, Azië, Europa en het Midden-Oosten die de enorme infrastructuur en vervoer investeringen, gezegd dat energie en handel netwerken bedoeld om te worden vastgesteld.

Turhan totdat de betrokkene van het verhogen van de handel van het volume en het investeringsklimaat landen in staat zijn om een ​​groter deel van die plaatsvindt op de belangrijkste corridors en transportinfrastructuur in het belang van de regelgeving dat perspectief, "Centrale Corridor", zei hij actief diplomatie gehouden voor de aanpak.

Turkije "modern Silk Road Project" ook wel de "Central Corridor" s bestaande lijnen tussen de oosterse en westerse complementaire, Turhan zei dat de veilige route, 16 jaar van de fundamentele as van het vervoersbeleid van het land, aangezien uit China naar Londen ononderbroken rederij vertegenwoordigt om grootschalige infrastructuurinvesteringen te realiseren om te verzekeren.

Turhan, de historische Zijderoute die zich uitstrekt van het Verre Oosten naar Europa "Central Corridor" wordt uitgedrukt in de regio Azië-Europa-Midden Oosten-as voor de ontwikkeling van belangrijke stappen zijn gezet, het land van oost-west en het project zal het openbaar vervoer in de noord-zuid-as te verbeteren meldde de fout.

"One Belt One Road Project" met de toekomst in Turkije, ook in de Turhan wijzen zal verder toenemen van het belang van de geografie, "Anatolië, de Kaukasus en Centraal-Azië driehoekige transport op de middellange termijn zal een veelvoud van de huidige economische grootte te bereiken. Niet alleen economische, maar ook culturele en sociale interactie tussen de volkeren zal worden geboden

"We vergroten het belang van corridor met megaprojecten"

Turhan, de Baku-Tbilisi-Kars spoorlijn die een combinatie van infrastructuur die helemaal naar Turkije uit China en Centraal-Azië en benadrukt dat het zeer grote belang, "Dit project combineert niet alleen 3 landen. Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Servië, Bulgarije, Turkije, Georgië, Azerbeidzjan, Kazachstan, Turkmenistan en verbindt China. "De beoordeling gevonden.

829 kilometers uitstrekt van Baku naar Kars spoorverbinding van de Kaspische Turhan legde uit dat een belangrijk deel van de voltooiing van de transitieve Central Corridor lijn, zei dat het belang van het project in de komende jaren zal veel beter worden begrepen. Çin ve Avrupa arasındaki ticaretin, günlük 1,5 milyar doları bulan boyutlara ulaştığına işaret eden Turhan, bu ticaret akışının artarak devam etmesinin ve yaklaşık 5 yıl içinde günde 2 milyar doları geçmesinin beklendiğini söyledi.

Turhan, de Baku-Tbilisi-Kars spoorlijn om te werken met volledige capaciteit om het pad van het voltooien van de wegen te voltooien is van vitaal belang om de aandacht op te vestigen, zei:

"Marmaray Rail Tube Tunnel van Yavuz Sultan Selim Bridge, Noord-snelweg Marmara, Euraziëtunnel, Osmangazi Bridge, high-speed treinen en high-speed spoorlijn, North Aegean haven van Gebze Orhangazi-Izmir snelweg, 1915 Canakkale Bridge, Istanbul zal de gang met mega transport projecten, zoals de luchthaven te verstrekken het belang en het belang vergroten. In het bijzonder realiseren we de gigantische projecten, die de voortzetting van deze corridor zullen zijn, met de publiek-private samenwerking en we realiseren dit door de dynamiek van de private sector zowel snel als met minder kosten te gebruiken. Met beperkte middelen voldoen we aan onbeperkte behoeften

Iz 25 We zullen deelnemen aan het Generation and Road Forum in april "

Minister Turhan, 25 2, wordt voorgezeten door Ren Zhiwu, plaatsvervangend secretaris-generaal van de nationale commissie voor ontwikkeling en hervorming in april. Bewerend dat zij zullen deelnemen aan de Internationale Samenwerkingsgeneratie en het Road Forum, zei hij dat hij hier een toespraak zal houden.

De sessie wordt bijgewoond door de 15-minister, Turhan zei dat het digitale-economiebeleid van de landen zal worden ingevoerd en zei dat internationale samenwerkingsvoorstellen in dit verband zullen worden overgebracht.

Turhan, de volgende sessie van het forum zal worden gepresenteerd over het 12-project, voegde hij eraan toe. (Ubak)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.