Dirinler Een treinauto maken per dagdirins maken een treinwagon per dag
dirins maken een treinwagon per dag

Dirinler, producent van gereedschapsmachines en pers sinds 1952 in Izmir, heeft een dubbele cyclus getekend met het merk Drinns in het railsysteem. 30 10 24 dagen na het proces dat de dag reduceert tot de 65 minuten na een treinwagon 65 uur zo kort mogelijk om een ​​gigantische frees 1 meter te maken. Dirinler, produceerde in deze korte tijd 10-meter gigantisch frezen. Dirinler legt een verklaring af over het onderwerp Industrial Machinery Board Member en Dirinler GMBH Managing Director Nihan leeft, "Turkije en de belangrijkste zorg van het draaien van de werking van het spoorwegsysteem in de wereld, metro en tram wielen. In de oude systemen werden de wielen van een enkele wagen ontmanteld en gedurende ten minste XNUMX maanden onderhouden, en we voltooiden de werking van een wagen met XNUMX-minuten in het merk Drinns. Dirin, binnen een half uur door het railsysteem te controleren dat de wagen weer in gebruik kan worden genomen.

VIERT ALLE SECTOREN

Underground Draaien geeft gedetailleerde informatie over de teller met de kwestie in leven, zei hij sector in een groot volume van de auto's, en merkt op dat alleen wat ze zich richten op het wiel en wagen productiegebied van Turkije voor de eliminatie van buitenlandse afhankelijkheid die plaatsvinden in de nieuwe studies. Dirin vervolgde zijn toespraak met de volgende woorden: ız Op deze manier gaan we de hand van ons land versterken in de productie van wagens, we hebben een nationale en binnenlandse revolutie opnieuw getekend. Met een freesmachine kan nu een wagen in 24-uren worden gebouwd. Turkije heeft deze machines geïmporteerd uit het buitenland, maar het eindigde in de binnenlandse productie. "Hij zei.

GERICHTE SMART MACHINES

Met nadruk op het belang van R & D-activiteiten, sloot Dirin zijn toespraak af met de volgende woorden: mas Dankzij ons R & D-centrum verplaatsen we onze doelen verder. We zijn begonnen met 4.0-investeringen in de branche. Ons doel; om machines te produceren die geen storing toelaten. DrinnSmart 2018 was het resultaat van dit werk. Het is een systeem dat een mislukking zegt. Wij ontwikkelen dit systeem en Turkije ook inzetten om te verhuizen naar het hoogste niveau met dit product. "Zei ze. (de stendüstr)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.