DESA ondertekende een vertegenwoordigerovereenkomst met Gimota AGheeft een vertegenwoordigingsovereenkomst getekend met de firma desa gimota ag
heeft een vertegenwoordigingsovereenkomst getekend met de firma desa gimota ag

17 jaar Sécheron SA vertegenwoordiger in Turkije en 2017 jaar als Sécheron Official Service Center, dat dese Vertegenwoordiger Consulting Ingenieursbureau door vertegenwoordigd door het succes tot nu toe Sécheron, Arthur Flury, rxnumxp, Tibra I, API condensatoren, Comat RELECO, SAB Kabel, Zwitserland externe bedrijven - Geroldswil Gimota AG (inik www.gimota.co), heeft het bedrijf een verkoop- en serviceovereenkomst met het bedrijf ondertekend en een nieuwe service aan zijn klantenservice toegevoegd.

GIMOTA-connectoren worden wereldwijd gebruikt voor alle praktische toepassingen in verschillende spoorwegvoertuigen. Bijvoorbeeld: Hoge stroomvoorraden, conventionele en elektronische regelsystemen, meting van alle verschillende boringen, analoge en digitale gegevens en signaaloverdracht. Dit alles gebeurt in elke installatievoorwaarde en in de meeste subsystemen in tractievoertuigen en treinwagons. GIMOTA-connectoren worden ook gebruikt in vaste systemen voor verschillende toepassingen.

GIMOTA levert veel van Europa's toonaangevende spoorwegfabrikanten.

Gimota AG, dat geen concessies doet op het gebied van kwaliteit en engineering, produceert de volgende producten:
Circulaire connectoren
Sensorconnectoren
Modulaire connector
Stroomconnectoren
*Gegevensconnectoren

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.