Productie van Railway Casterproductie van spoorwielen
productie van spoorwielen

Viceminister van Industrie en Technologie Hasan Büyükdede en gouverneur Zonguldak Erdoğan Bektaş bezochten de ijzer- en staalfabrieken van Karabük (KARDEMİR).

Karabük Iron and Steel Fabrieken (Kardemir) naar de funderingen en Karabük provider een deel van de activiteiten lag in de stad van Industrie en Hasan Assistive Technology Minister Büyükdeniz en gouverneur Bektas Kardemir bezoeken, Turkije vereniging van staalproducenten secretaris-generaal Dr. Veysel met Emitting Industry and Efficiency directoraat-generaal van het Departement van Industrie en Technologie Provinciaal directeur, GAGF Investment Support Office Coordinator, Istanbul Organized Industrial Zone Manager, Eskipazar Metal en Metal Products Specialized Organized Industrial Zone Manager, werd vergezeld door de directeur van SSI Provincial.

Kardemir voorzitter van de raad en de directeur-generaal Dr. Kamil Gulec Hüseyin Soykan werd verwelkomd door de afgevaardigde minister Hasan Büyükdede en Zonguldak-gouverneur Erdoğan Bektaş en zijn delegatie woonden de bijeenkomst bij waarin de samenwerking tussen Kardemir en het ministerie van Industrie en Technologie werd besproken.

Op deze vergaderingen, Kardemir eerste hogesnelheidstreinen en hogesnelheidstreinen, waaronder conventionele nieuwe lijnen, bus en spoorrails met goederentreinen productie tramlijnen passagierstreinen, hogesnelheidstreinen, light rail en spoortreinwiel productie locomotieven, spoorwielen certificatieproces met betrekking tot investeringsplannen die gericht zijn op de invoering van de set van de eindgebruikers met wielas, Special Industrial Zone, vast te stellen door Kardemir geplande R & D Center en de voortdurende Filyos Port bouw in Zonguldak project werd besproken.

Tijdens de bijeenkomst werden gouverneur Bektaş en de delegatie van het ministerie ook geïnformeerd over de toekomstige projecten van het bedrijf voor de sectoren auto-industrie en defensie-industrie met hoogwaardige staalproductie.

82 van Kardemir en Karabük. viert de verjaardag van het etablissement en General Manager Hussein zendt Soykan wensen voor het succes van Industrie en Technologie vice-minister Hasan Büyükdeniz in de Kardemir zei in een verklaring op de gespreksonderwerpen die een speciale betekenis in de Turkse industrie, als Kardemir een speciale industriële zone van de nationale industrie van Turkije, waarvan een groot deel is de samenwerking met het ministerie in gemaakt zei dat ze groot belang hechten aan het vergroten.

Lopende bouw van Filyos Port ligt in de beoordelingen van het project Industrie en Technologie vice-minister Hasan Büyükdeniz het belang van het project om industriëlen en Kardemir van de vraag naar grond in de regio met de oprichting van havensuprastructuur en te bedienen en ze waren erg blij. In Büyükdeniz "Wij hechten groot belang binnen de termijn van Filyos haven worden afgerond. Turkije het verwijderen van de logistieke kaart van de regio om de haven van Filyos met het algemeen zullen spoor- en wegverbindingen naar de haven te bepalen. Ons werk op dit probleem zich blijft voordoen. Toch is het aantal van de regio samen met onze Gouverneur, willen we een top Iron and Steel Center en logistiek worden. In ons land, de productie van spoorwegmaterieel wielen en was een onderwerp waardig van zijn succes in Kardemir Kardemir's walsdraad productie zal worden bekroond met het wiel en as productie, zijn we ook erg blij, "zei hij.

Hasan Büyükdede wees erop dat zij groot belang hechten aan de binnenlandse productie en dat zij de stimulerende praktijken op dit gebied implementeren. , evenals de productie van wielen op hetzelfde moment om de export van high-tech producten te verhogen zal worden opgemerkt.

Na de vergadering, onze voorzitter van de raad van bestuur, Kamil Güleç en onze General Manager Dr. De Vereniging van vice-minister Hussein Hasan Büyükdeniz genocide door Turkije en Staal secretaris-generaal Dr. Veysel Yayan kreeg een tafelset met Kardemir-producten te zien.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.