Investering in spoorwegen om te profiteren van de logistieke sectorinvesteringen in spoorwegen zullen de logistieke sector ten goede komen
investeringen in spoorwegen zullen de logistieke sector ten goede komen

Volgens de verdeling van de wijzen van vervoer in Turkije's buitenlandse handel waarde door het zeetransport onderzoeken we de basis van het percentage van de 62's, de 23 procent over de weg, door de lucht, zien we dat de 14 procent. Het railtransport, dat we op elk punt hebben genoemd, heeft maar een percentage van 1.

Als UTİKAD benadrukken we dat deze verhouding moet worden verhoogd in alle platforms waar we al lang over spreken. Want als we naar de logistieke sector in de wereld kijken, weten we dat het spoorvervoer een effectieve rol zal spelen in het 'intermodaal transport'.

Echter, de door UTIKAD terminologie die verband houden met intermodaal vervoer te vervoeren voor het opgeven waarom het belangrijk is aangenomen onderscheid, wil ik met u delen. Uitgegeven door de Economische Commissie voor Europa in 2001 gecombineerd vervoer Terminologie (Terminologie inzake gecombineerd vervoer) document "multimodaal", "intermodale", "gecombineerd vervoer" en "rail-wegvervoer" zijn gedefinieerd, maar de genoemde document de bestaande definities in de sector was om verwarring te veroorzaken .

Alle drie termen in de bevoegde diensten van het logistieke bedrijf werd gezien door elkaar worden gebruikt. die geloven dat het bijwerken van deze definities UTIKAD Railway en werd een studie uitgevoerd door de Intermodal Working Group en zowel de VN en de Europese Economische Commissie identificeert aanbevolen in plaats van de genoemde termijn Mobiliteit en Infrastructuur Ministerie heeft meegedeeld aan de gevaarlijke goederen gecombineerd vervoer Regulatory directoraat-generaal.

In de voorgestelde definitie; Terwijl Combined Transport al als de hoofdtitel is gepositioneerd, heeft multimodaal en intermodaal transport plaatsgevonden als subkoppen. Het verschil tussen de twee termen is door UTIKAD; "Als de transportmodus indien het product in de transporthouder tijdens het wisselen van multimodale afhandeling in de container waarin het product / bij gebruik bij wordt intermodale container of voertuig genaamd" en is gedefinieerd. Volgens deze definities; 'Multi-Mode / multimodaal, gemaakt met behulp van twee of meer transportmodus, de modus taşıımacılık elleçlendiği de belasting van het systeem van rechtstreekse uitwisseling.' Intermodale transport 'in hetzelfde vervoermiddel of vervoermiddel wordt uitgevoerd gebruikmakend van twee of meer van de container, de wijze veranderingen in de belasting die wordt geplaatst in het voertuig of container handling, transport systeem niet hanteren van lasten.

Op dit punt in termen van de intermodale transportsector na het maken van een juiste identificatie is het nuttig te onderstrepen dat veel groter voordeel. Gezien de voordelen in termen van de industrie intermodaal transport verlaging van de administratiekosten, minder handling, het minimaliseren van de schade bewegingen die misschien last als gevolg en dus naar voren als belangrijke factoren vergroten van het concurrentievermogen.

Energie- en brandstofefficiëntie en intermodaal vervoer zijn milieuvriendelijker. Het verminderen van de verkeersdichtheid op snelwegen is een van de belangrijkste voordelen van onze nationale grenzen. In aanvulling op deze, kan Turkije de nationale en internationale markten te optimaliseren en om te helpen bij de transportprijzen in het internationale transport corridor te zijn een van de logistieke basis in intermodaal vervoer is op de voorgrond.

In 2018 is er een zeer belangrijke ontwikkeling geweest die de noodzaak aantoont van ondersteuning van intermodaal vervoer. De opening van de spoorlijn Baku-Tbilisi-Kars, die volgens ons de weg zal banen voor de Turkse logistieke sector, heeft zijn ogen veranderd in intermodaal vervoer. De voltooiing van ICTA is niet alleen belangrijk voor de Turkse logistieke sector, maar ook voor de buitenlandse handelsactiviteiten van het land. Deze lijn heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de Trans-Kaspische Internationale Vervoersroute, hoewel het in de hoofden van China is opgenomen als een lijn die een ononderbroken transport van China naar China onder het Gordel- en Wegenproject zal garanderen. Op hetzelfde moment dat de BTK (Bakoe-Tbilisi-Kars) met onze zuidelijke havens via maritieme verbindingen zullen in Noord-Afrika, Viking Zwarte Zee en de Oostzee Treinverbinding lijnen worden vastgesteld zijn in opkomst als belangrijk voor Turkije. Snelheid en beweerde dat de export van Turkije-centrum biedt een competitief voordeel in termen van kosten door middel van deze lijn zal verder worden versterkt.

Als we kijken naar deze ontwikkelingen en het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur van onze investering, zien we dat het neemt het grootste aandeel van de spoorwegen. Opening gepland voor begin maart in Gebze-Halkali Marmaray lijn in de voorkant van de industrie we hopen om nieuwe pagina's te openen. De wederopbouw van ons land met ijzeren netten zal een groot verschil maken, niet alleen in personenvervoer maar ook in vrachtvervoer.

Op dit punt, als UIKAD, moeten we de sector altijd ondersteunen met de prikkels om correct geconstrueerde logistieke centra te bouwen en het intermodale vervoer te vergroten. UTIKAD's wereldwijd aanvaarde, milieuvriendelijke en economische transportmodus zal de komende tijd blijven werken.

Bekijk het volledige profiel van Emre Yildiz Het is gratis!
UTİKAD Voorzitter van de raad
de Ekovitrin

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.