Spoorwegen combineren gezinnenspoorwegen verbinden gezinnen
spoorwegen verbinden gezinnen

In het april nummer van Raillife magazine publiceerde TCDD General Manager Ali İhsan Uygun İh Railways Combining Families der.

DERDE WERKEN VAN TCDD GENERAL MANAGER UYGUN

Spoorwegen zijn de meest economische transportmiddelen.

Spoorweg is comfort, vertrouwen.

Spoorweg is poëzie, kunst, Turks, boek.

Kort gezegd, spoorweg is beschaving.

Mr. richtlijnen onder leiding van onze voorzitter en onze minister van Buitenlandse Zaken, alsmede in de ontwikkelde landen heel Turkije Goodnight ons werk ten behoeve van onze diensten, blijven wij de moderne dag en nacht spoor te brengen.

Quick high tussen Ankara-Sivas en Ankara-Istanbul spoorweg, Bursa-Bilecik en elektrisch vormen onze zuidelijke corridor in het verlengde van de Konya-Karaman lijn die wij hebben geopend bedrijven, variërend van Mersin en Gaziantep we doorgaan met de bouw van high-speed rail.

Ik wil mijn collega's feliciteren, die net als Ferhat in de moeilijkste geografie van Anatolië een verhaal hebben geschreven door de bergen te doordringen, wetende hoe heilig hun taken zijn en moderne spoorwegdiensten bieden aan onze mensen.

Spoorwegvervoer is niet alleen belangrijk voor steden, maar ook voor stedelijk vervoer. In het kader van deze studies; De bouw van onze Gebze-Halkalı-forensenlijnen in Istanbul werd voltooid en in gebruik genomen met de aanwezigheid van de president.

De reistijd tussen het oosten en het westen van onze stad is aanzienlijk verkort door de introductie van de lijn die complementair is aan de Marmaray Bosphorus Tube Pass, die de engineeringexpert in de wereld blijkt te zijn.

Dagelijks 1 miljoen 700 duizend passagiers zullen de servicelijn betreden, de voertuigen worden uit het stadsverkeer gehaald, de koolstofemissies en brandstofkosten worden verlaagd, evenals een geweldige tijdwinst.

van het maken van de verbinding met de metro en tram station, lokaal vervoer, onze grote opluchting dat de lange resterende rijtijd forensenlijn op hetzelfde moment, want je moet apart zitten in de Europese en Aziatische kanten aan de verbrijzelde families te verenigen.

Ik wens dat onze passagiers kunnen profiteren van de Gebze-Halkalı-lijnen in de voorsteden, die ons in staat stellen om door de Marmaray Bosphorus-metropas te reizen naar hogesnelheidstreinen naar Halkalı.

Ik wens je een fijne reis İyi

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.