First Rail Butt Welding is gemaakt in het spoorwegproject van Dar Es Salaam-Morogorode eerste rail die gekocht moet worden in het smal es salaam morogoro-spoorwegproject
de eerste rail die gekocht moet worden in het smal es salaam morogoro-spoorwegproject

Building Center Dar Es Salaam - Morogoro (DSM) project, dat van groot belang is in bovenbouwwerken, begon in april met 14 53 635.

Ceremony Tanzania Arbeid, Vervoer en Communicatie minister Isack Kamwelw de TRC Infrastructure directeur Felix Nlalio TRC directeur-generaal van Masanjia Kadogos de TRC Project Manager Machiby om Masanjia, Korail JV Deputy Project Manager Chedi Masambaj, Structure Center vice-voorzitter Erdem Arıoğlu, Building Centre Land Office directeur Fuat Kemal Uzun, Building Center Project Director Abdullah Kilic, Assistant Project Manager Construction Center. Giray Fabric, Construction Center Project Manager Tamer Cömert, Yapı Merkezi Projectmanager Asst. De medewerkers van Burak Yıldırım en Yapı Merkezi namen deel.

In zijn toespraak, General Manager van TRC Masanja Kadogosa; projecten in discipline en inspanning heeft verklaard zijn tevredenheid uit over de vooruitgang die bij de vervaardiging van de bovenbouw is indrukwekkend. Toen gaf de minister van Arbeid, Transport en Communicatie van Tanzania, Isack Kamwelwe een toespraak; Een eerdere bezoek van de zichtbare vooruitgang tussen de huidige situatie, in lijn met de visie en de boodschap van groot belang is van het land dat het project zal het gezicht van de regio te veranderen. Structuur Center vice-voorzitter van de raad van bestuur na de speeches Erdem Arıoğlu dank aan de nagedachtenis van de door de dag die voorbijgaat Tanzania studie, het Vervoer en Communicatie minister vervolgens Isack Kamwelw Bey plaque introduceren, ontving de delegatie resource gevorderd tot het punt te worden gemaakt. Neem een ​​voorsprong van de productiemiddelen Tanzania Arbeid, Vervoer en Communicatie minister Isack Kamwelwe Building centrale front onthulling werd gemaakt over de productie- en procesindustrie door medewerkers en Tanzania Arbeid, Vervoer en Communicatie minister Isack DSM project met de pers Kamwelwe knop is voor het eerst gestart kont lassen productie.

Na de ceremonie, Soga Camp VIP-zaal na het project voortgangs filmvertoningen en lunch werden geserveerd, eindigde het bezoek.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Schrijf een recensie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.