Duizend boom geplant voor milieuvriendelijk TÜDEMSAŞcevre vriendelijke tudemsasa bin agac geplant
cevre vriendelijke tudemsasa bin agac geplant

milieuvriendelijke initiatieven van de grootste industriële onderneming Sivas TÜDEMSAŞ's. schoongemaakt en lege ruimten binnen de fabriek oppervlakte hoofdzakelijk gebruikt voor het snijden van de wagens hebben afgerond hun economische levensduur een totaal van duizend pine boom geplant. TÜDEMSAŞ General Manager Mehmet Basoglu en TÜDEMSAŞ personeel van het bedrijf top executives op een evenement georganiseerd in de aanwezigheid van de werknemers en vakbondsafgevaardigden toonden grote belangstelling voor het planten van bomen.

Industrieel afval zijn de juiste wijze op het punt van zorg toonde bewijs van het belang dat wordt gehecht en sanitaire TÜDEMSAŞ fabrieksterrein in de lege ruimtes werden bomen geplant. 418 duizend vierkante meter gebouwd op de plaats van de belangrijkste weg in de buurt van de fabriek onderdelen van het bedrijf, voornamelijk met inbegrip van bezuinigingen op het veld eenheden, Wagon Repair en Wagon Manufacturing Factory is een totaal van ongeveer duizend stukken, met inbegrip van dennen geplant 400 600. TÜDEMSAŞ General Manager Mehmet Basoglu "Vandaag duizend dennenboom geplant op verschillende locaties van het bedrijf. En om een ​​prachtig uitzicht te bieden toont het belang dat wij geven aan ons bedrijf, alsmede ten behoeve van het milieu was een mooi evenement. mooi voor de toekomstige generaties, schonere en groenere omgeving om een ​​van onze belangrijkste taken vertrekken. We proberen onze kant als bedrijf doen. Het punt van de levering van zaailingen uitgeleend hun steun aan ons bedrijf Sivas Bosbouw Operations Manager Sefa rook en heren, ik wil iedereen bedanken die ons hier vandaag gesteund bedanken. "Hij zei.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.