Burkay: 'Bursa 6 miljard dollar Buitenlandse handel overschot A-stad'Burkay slijmbeurs
Burkay slijmbeurs

BCCI Organized Industrial Zone Raad had een ontmoeting met leden van de Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BCCI) Voorzitter Ibrahim Burkay, wat aangeeft meer buitenlandse handel prestaties dan 15 miljard dollar, de export 121 land Bursa zakelijke wereld van R & D en innovatie-gedreven handtekening aan het werk dat heeft geleid tot conversies zeiden dat ze gooiden.

BTSO, dat een expertisecentrum is geworden met projecten gericht op de Bursa-bedrijfswereld, blijft de stappen van de sectoren versterken met zijn sectorale radenstructurering. In deze context werd de vergadering van de BTSO Organized Industrial Zones Council, een van de sectorale raadsstructuren, gehouden in Double F 1889 Bursa Restaurant. BTSO voorzitter Ibrahim Burkay een ontmoeting met de leden van de Raad, Bursa, die het centrum van de industrie en de export is, 6 is een stad die een buitenlandse handelsoverschot van een miljard dollar geeft, zei hij.

W WIJ WILLEN HET BADEN-WÜRTTEMBERG-MODEL IN BURSA STARTEN "

President Burkay, automobielindustrie, de textielsector en Bursa, die een aanzienlijk potentieel in verschillende sectoren, waaronder machines defensie, luchtvaart, spoor heeft en zei dat ze liepen samengestelde leiderschap in de gemeenschap projecten zoals de transformatie sector. Bursa Duitsland produceren technologiecentrum in Baden-Württemberg zoveel uitmuntendheid, R & D en design centra in verschillende disciplines President vermelding van de zij beogen om te upgraden naar een gebied locatie waar Burkay, "Transforming Ons doel in Bursa op elk gebied. Op dit punt, we hadden Buteko de competentie en recycling centrum in Bursa Model Factory teknosab't Ur & O-projecten in verschillende conversie modellen tot leven in Bursa. potentieel van Bursa in sectoren die een sterke achtergrond in strategische gebieden die we willen verbeteren. Deze stappen bepalen het volgende 50-jaar van onze stad. Bursa bar voor succes in de zakenwereld top zullen we blijven om mee te gaan. "Hij zei.

EL 2.5 AANDEEL IN INDUSTRIEZONE IN EU-LANDEN "

President Burkay, Bursa bestaande ruimtelijke ordening in de sector toegewezen 11 duizend vierkante kilometer dat xnumx'lik aandeel per duizend van het totale landoppervlak hebben, wat duidt op aanhoudend als volgt: "Maar bereikt xnumx'y toegevoegd door economie industrie van onze stad procent waarde. Het aandeel van de EU-landen in de industrie, terwijl het verstrekken 8 46 procent procent van de totale oppervlakte van niveau met toegevoegde waarde. 2,5 van de totale oppervlakte van Duitsland is verdeeld in industriegebieden. De nieuwe generatie van de incentives, productie en de export toegevoegde waarde zullen worden uitgevoerd in overeenstemming met de doelstellingen van ons land zal de ruimtelijke ordening klasse overwinnen uitgevoerd. "

"SECTORRAADS HEBBEN DE KRACHT VAN ONZE PROJECTEN GEOPEND"

In de 2013 uitvoering van sectorale raden oluştururarak ze behaalde een eerste plaats in Turkije en de 18 25 raad naar het nummer dat uitdrukt Burkay President, "we hebben het begin van een nieuwe business transformatie voor onze stad als Bursa te verwijderen. Met de medewerking van alle dynamiek in onze stad waren onze sectorale raden, die we met gezond verstand implementeerden, de drijvende kracht achter onze projecten.

"We zullen de problemen van onze OIZ's oplossen"

Ersan BCCI Organized Industrial Zones Raad Voorzitter Özsoy, Bursa is de toekomst van Turkije als een belangrijke bijdrage aan de doelstellingen van de georganiseerde industriële zones zijn gevonden, zei hij. Ozsoy zei dat ze de synergie en synergie tussen de georganiseerde industriële zones als de Raad willen vergroten. Om de agendapunten van onze regio's, die de productie, werkgelegenheid en export van onze slijmbeurs leiden, op te lossen, zullen we onze activiteiten voortzetten door met gezond verstand te handelen. Ik wil graag onze voorzitter van de raad van bestuur van BTSO İbrahim Burkay en zijn team bedanken voor hun bijdrage aan de stads economie.

VERGADERING 1-SECTORRAAD OP DE WEEK

Vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, academici, sectorraden, waar de vertegenwoordigers van de openbare instellingen en maatschappelijke organisaties zijn mijn kameel zonder onderbreking van hun werk in het nieuwe tijdperk. Bursa BCCI, de overkoepelende organisatie van het bedrijfsleven stakeholders 8 presterende sector raadsvergadering in een week bracht samen rond dezelfde tafel. Textiel, kleding, machines, de handel in diensten, ontwerp, de Raad Economische Zaken en Financiën, de Teknoyoj Hoge Raad en de leden van de Raad van Organized Industrial Zone werd uitgevoerd met een intensieve deelname uitgevoerd. Sectorraden om te voldoen aan BCCI Assembly President Ali Ugur, vice-voorzitter Ismail Bird en Cuneyt Şener, bestuurslid van de rivier de Leeuw, Muhsin Koçasl dat Aytuğ Honor, het Parlement Hof Lid Hakan Drijvend samen met de sectorraad voorzitters en leden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.