Burdurlular passagierstrein gaat terug van het treinstationBurdur aankomen op het treinstation
Burdur aankomen op het treinstation

Burdurlu tijdens het wachten passagierstrein, met de laatste uitspraak, Burdur georganiseerd Station zal worden verplaatst naar de industriële, spoorrails, die de verwijdering van de sectie georganiseerd om de industrie, heeft aangekondigd af te sluiten van het bestaande station.

Burdurlular wacht op de passagierstrein, met deze beschrijving van het "spoorwegontmantel" Burdur Treinstation ondervindt de schok van het sluiten.

Burdur Station sluiting en ontmanteling georganiseerd tot de beslissing van de spoorwegindustrie, met meer dan een "Burdur Railway ontmanteling tot Gümüşgün en ondubbelzinnig verwijdering van de spoorlijn" suggereert dat het risico van een auto! Als een dergelijke ontwikkeling plaatsvindt, is het voor een passagierstrein onmogelijk om in Burdur aan te komen! Als zodanig kunnen hogesnelheidstrein-diensten in de toekomst in gevaar worden gebracht.

De Burdur Gar en de garstructuren met uitbreidingen zijn de administratieve structuren van de Raad van Europa, die zijn genomen onder de bescherming van het natuurlijke en culturele erfgoed van de Raad van Europa.

Burdur Gemeente Cultuur Inventaris 202. Op pagina Burdur over Station administratieve structuren", Izmir bedekte Aydin spoorlijn door het beëindigen van lijn Egirdir`s, 1936 In de 24 km van een lijn, Gölbaşı, Frame, daarna werd de militaire stop geïnitieerd Burdur centrale spoorwegnet. Het hoofdservicegebouw van Gara bestaat uit magazijnen en open luiken, watertanks, kolendepot, onderhoudswerkplaats, toilet en logies en magazijnen. Structuren zijn over het algemeen hetzelfde als de materialen en het architecturale begrip van elkaar en Isparta Gar-structuren. De gebouwen, die symbolische structuren van het Republikeinse tijdperk zijn, zijn van het geplette overdekte en gesneden stenen materiaal.

Waarom kan de passagierstrein niet naar Burdur komen? 16 januari 2019'da gepubliceerd in ons nieuws;

"In de 2005 voor treinen afgelast reizen tussen Isparta-Burdur, Burdur, daarna uit Izmir en Istanbul maakte het treinverkeer, spoorwegen, en dat de verliezen in deze lijn geheel uit de grond verwijderd.

Op de verwijdering van treinen van Burdur naar Isparta-Izmir en Istanbul; "De rails op deze lijn zijn oud, de Burdur IsGümüşgün-Isparta-lijn zal worden vernieuwd".

Met dit werk, zelfs nadat de rails waren vernieuwd, arriveerden goederentreinen in Burdur en begonnen ze grondstoffen naar een grote fabriek te transporteren.

Goederentreinen vervoeren Burdur-vracht al jaren, maar sinds 2015, Burdur-Isparta, Burdur Izmir-Istanbul zijn vluchten niet gemaakt!

De trein van Burdur-Isparta was een goedkope en veilige manier van vervoer voor de patiënten, studenten en degenen die om continue redenen naar Istanbul waren gegaan.

burgers; Burdur Isparta, Burdur Izmir wacht op de trein om opnieuw op te starten.

In september 2018 treinen van Burdur in Izmir, 'Lake District zal beginnen weer uitgedrukt' beschrijving gemaakt, maar later kondigde de start van deze expeditie werd gemaakt met een andere verklaring.

Burdurlu op; Burdur-Isparta-Izmir wil vluchten starten! Hij wil de Burdur-trein! Bur. Nu wordt het gezien dat nu; Zelfs onze droom van el wachten op een passagierstrein expeditie naar onze stad Yolcu wordt ons afgenomen (de Burdurgazete)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.