BTSO host Turks-Duitse handelsdagenbtso turk organiseert Duitse handelsdagen
btso turk organiseert Duitse handelsdagen

17 van de Turks-Duitse handelsdagen werd georganiseerd door de Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BTSO). De ontmoeting tussen Turkse en Duitse zakenmensen en vertegenwoordigers van investeringsagentschappen en openbare instellingen zal bijdragen aan de ontwikkeling van het handelsvolume.

Het evenement werd georganiseerd in het BTSO Service Building met de steun van KOSGEB in samenwerking met de Duitse ambassade, de Duits-Turkse Kamer van Koophandel en Handel en de Duitse Near en Middle East Investment Support Association (NUMOV). Tijdens de opening van het evenement hebben BTSO-voorzitter Ibrahim Burkay, de twee landen die inspraak hebben in de wereldhandel, diepgewortelde relaties met de politieke, economische, militaire en menselijke dimensies, zei hij.

"150 IN BURSA IS EEN BEDRIJFSMAATSCHAPPIJ

In de 2018 het handelsvolume tussen Turkije en Duitsland bedroeg $ 36,5 miljard Voorzitter stelt vast dat Burkay: "In ons land, de aanwezigheid van 7 duizend Duitse dochtermaatschappij is ook een belangrijke indicator voor de diepte van onze economische betrekkingen. In Bursa, de Duitse dochtermaatschappij toont over 150 activiteiten. export 1.100 bedrijf uit Bursa tot onze Duitsland. In Turkije, een van de twee steden met de meest uitgebreide handelsbetrekkingen met Duitsland Bursa, dat vorig jaar werd ondertekend, de export 2 miljard dollar over Duitsland nu. BCCI als een zeer belangrijke energie projecten met een doelgroep toegevoegd aan het economisch potentieel van onze stad die we hebben geïmplementeerd. Baden-Württemberg gebied van de Duitse economie naar de verdieping, waar R & D, innovatie en design-georiënteerde rijkdom model waarbij Bursamız ook TEKNOSAB Om ervoor te zorgen high-tech productie en export center, SME OSB, Model Factory, Excellence en R & D-centra, we brengen de economie van de stad. "Hij zei.

BTSO'S UIT DUITSLAND 44 EXPORT

BCCI als Turkije export gerichte ontwikkelingsdoelen in lijn met de Global Trade Agency lid van 's werelds belangrijkste vakbeurs verklaard dat zij een ontmoeting met de president Burkay, Duitsland naar de tentoonstelling in 44 bezoeken; meer dan 1.500-leden namen deel aan deze bezoeken, zei hij. President Burkay, met de bijdrage van de BTSO-projecten tussen Bursa en Duitsland, bereikte het handelsvolume $ 3,5 miljard dollar, voegde hij eraan toe.

"SAMEN MET HET WERK SAMENWERKEN M

De consul-generaal van de Bondsrepubliek Duitsland, Michael Reiffenstuel, bedankte BTSO voor de hosting. "Bursa, een stad in het hart van de Turkse economie. Duitsland is de tweede stad na Istanbul. Momenteel zijn er 90 bin Turkse bedrijven in Duitsland. Economische banden zijn buitengewoon waardevol. We moeten de komende tijd samen blijven werken

AK NIEUWE HANDELSBANDEN ZULLEN WORDEN GEÏNSTALLEERD "

Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van Bursa, verklaarde dat er in Bursa een belangrijk evenement werd georganiseerd om het handelsvolume tussen de twee landen te vergroten Ülke Het evenement Turks-Duitse handelsdagen is erg belangrijk voor onze stad. Hier zullen de sollicitatiegesprekken handelsbruggen tussen de twee landen ontwikkelen

K WELKOM OP HET KAPITAAL VAN EXPORT "

Bursa-afgevaardigde Mustafa Esgin, het belangrijkste centrum van handelsnetwerken door de geschiedenis van Bursa, deze functie blijft vandaag, zei hij met succes. Turkije en de Duitse productie en waarin staat dat de twee landen hebben een significant potentieel voor samenwerking met het bedrijfsleven infrastructuur Esgin, vervolgde hij: "De betrekkingen tussen de twee landen zijn gebaseerd op eeuwen. Ons Trade Days-programma zal ook aanzienlijk bijdragen aan het commerciële volume van de twee landen

IN DUITSE BEDRIJVEN 120 DUIZEND MENSEN ZIJN WERKGELEGEN

Duitsland Deik Turkse Business Council voorzitter en president Steven Young Bosch in Turkije en het Midden-Oosten, honderden jaren, zei hij dat het strategische partnerschap tussen Turkije en Duitsland. Duitse bedrijven in Turkije, merkte op dat meer dan duizend mensen werkzaam 120 ontvangen Young, "Turkije is een aantrekkelijk land voor ons de hele tijd. High-performance productie, hechten we veel belang aan Turkije als gevolg van de geschoolde arbeidskrachten en regionale voordelen. Hoog competitief en vindingrijk in Turkije met een zijde-industrie heeft ook aangeboden aantrekkelijke prikkels voor buitenlandse investeerders die willen investeren in de staat. "Hij zei.

KOSGEB Vice President Ahmet Akdağ, die verklaart dat Duitsland een van de meest ontwikkelde industrieën ter wereld is, zei dat de organisatie georganiseerd met de steun van KOSGEB nieuwe sterke banden tussen de twee landen tot stand zal brengen.

"ONZE DEUR IS ALTIJD OPEN"

Duits-Turkse Handel en Industrie Kamer voorzitter Thilo Pahl, wijzend op het belang van de vergadering zal de vestiging van nieuwe handel brug tussen Duitsland en Turkije zijn, "dit evenement in ons bedrijf om nieuwe business partners te vinden. De twee landen moeten samenwerken en hun omzet vergroten. Op dit moment zullen we altijd bij onze zakenmensen zijn. Onze deuren staan ​​altijd voor je open. "

BTSO-spreker van het Parlement Ali Uğur verklaarde dat het programma een belangrijke bijdrage zou leveren aan diepgewortelde en diepgaande betrekkingen met Duitsland en wenste dat de organisatie beter zou zijn.

Na de openingstoespraken maakten de topmanagers van de Duitse bedrijven gedetailleerde presentaties over de werken en investeringen van hun bedrijven. In het tweede deel van het programma hielden Bursa en Duitse bedrijfsvertegenwoordigers zakelijke bijeenkomsten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.