Man-Oriented Transportation Projects van President Yavaşhalktasit
halktasit

Ankara Metropolitan Municipality Burgemeester Mansur Yavaş, beloofd om de hoofdstad met een gemeenschappelijke geest te regeren, begon te werken.

President Yavaş zal het gezicht van de hoofdstad veranderen en een nieuwe visie en perspectief geven op basis van de verklaring, de hoofdstad van een land, een exemplarische stad van het hele land Başkan. Voorzitter Yavaş zei dat hij de mensgerichte vervoersprojecten met betrekking tot de mensen in Ankara zal vervullen en 5 zal nieuwe werken ondertekenen die het hele jaar door waarde aan Ankara zullen toevoegen.

KORTINGEN IN TRANSPORT

speciale korting voor onze aangewezen groepen burgers, of gratis geschenk zal onze infrastructurele projecten. Deze zijn: ERT (pensioen op de leeftijd van Takýlanlar) om te profiteren van dezelfde gemakkelijke toegang tot gepensioneerden, studenten maandelijks 52 binişlik tickets aanwezig te zijn, zal het minimumloon voor werknemers in werknemers en thuis diensten speciale OV-toepassing en worden bepaald om werkzoekenden bedrag van de maandelijkse gratis ritje gemakkelijk te plaatsen.

GEVRAAGD TRANSPORT

Het vraaggevoelige transport omvat monitoring en bewerking van openbaarvervoersystemen en privévoertuigen op basis van de dichtheidstijden van passagiers. Zeer dynamische en snelle veranderingen ervaren in complexe verkeerssituaties status van een grootstedelijk gebied, de bevolking en de toename van het aantal voertuigen, factoren, zoals milieuvervuiling en kosten dwingen de invoering van een dergelijk systeem.

De zich ontwikkelende technologie biedt nu de infrastructuur die nodig is om een ​​vraaggevoelig vervoersysteem voor onze hoofdstad op te zetten en te verplaatsen naar het punt dat het tijdperk vereist. Dankzij het systeem is het mogelijk om maximale efficiëntie van de huidige vloot te verkrijgen.

Samen met het Transition to Demand Sensitive Transportation System;

  1. Tevredenheid van passagiers en comfort stijgen.
  2. Winstgevendheid neemt toe met toenemende productiviteit.
  3. Dalende kosten bieden de financiering die nodig is voor vernieuwing van de vloot en voor beter onderhoud.
  4. Het verkorten van de reistijd verhoogt de bijdrage van stedelijke mobiliteit aan de economie.
  5. Het vergemakkelijkt het vervoer van voertuigen zoals ambulance, brandweer, politie en noodevacuatie.

MICROOPLOSSINGEN VOOR TRANSPORTPROBLEMEN
belangrijkste kruispunt van Ankara van vervoer, met name gezien in de dichtheid en de congestie pendelen uur en het geleverde werk. En het werken met stedenbouwkundigen en transportroutes in de handel, in overleg met de bestuurder en passagiers oorzaken van congestie plekken en tekortkomingen zullen worden geïdentificeerd. speciaal voor dit punt, "naam Micro Solutions' geven we een snelle en effectieve projecten zullen worden uitgevoerd.

HACETTEPE EN MIDDEN-OOSTEN TECHNISCHE UNIVERSITEIT CAMPUS TRANSPORT-OPLOSSINGEN
Het 2017 / 2018 academiejaar van Hacettepe en de Technische Universiteit van het Midden-Oosten biedt onderwijsdiensten aan respectievelijk ongeveer 50 en 30 duizend studenten. Het openbaar vervoer aangeboden aan deze universiteiten is alleen beschikbaar op de campus met de Koru Metro. Hacettepe University biedt een pendeldienst naar het centrum van Beytepe vanaf de uitgang van het metrostation Beytepe naar het campuscentrum, met een afstand van ongeveer 5 km. In de Technische Universiteit van het Midden-Oosten proberen studenten de campus te bereiken via minibussen na het verlaten van METU Metro Station.

Als de eerste snelle oplossing zal de behoefte aan on-campus vervoer van studenten van Hacettepe en de Technische Universiteit van het Midden-Oosten worden uitgevoerd en zullen er gratis openbare busdiensten worden opgezet om aan de behoefte te voldoen.

OPLOSSING VAN TRANSPORTPROBLEMEN VAN SİNCAN EN BAŞKENT OIZ
De transportvraag van de georganiseerde industriële zones van Sincan en Başkent zal worden geanalyseerd en er zullen geïntegreerde serviceroutes worden gedefinieerd met het Sincan Suburban Station en het Törekent Metro Station.

HEF HET VOERTUIG
In de ochtend, om de uren van het ervaren van het verkeer te verminderen kunnen worden opgelost en het midden-en lagere inkomens in het transport uitgaven van het salaris van de werknemers, werkdagen in de georganiseerde industriële gebieden (Xinjiang, Kapitaal en ivedik) en sites zoals een gratis pendeldienst routes gericht op productiecentra in gebruik te nemen. Op dezelfde manier zal de toepassing Personenvoertuig worden geïmplementeerd voor vrouwen die werken in thuis- en kinderopvangwerken.

VENTILERENDE WINKELS
Dankzij de zonne-energie zullen er koele stops zijn in de zomer en hete stops in de winter.

ŞENTEPE - PROBLEEM VOOR KANILISCH TRANSPORT
Er is geen openbaar vervoerroute van Şentepe naar Kızılay. Mensen die het centrum proberen te bereiken, van Şentepe tot Kızılay, rijzen met minibussen Sıhhiye binnen en worden vervolgens gedwongen naar Kızılay te lopen. Om dit probleem te verhelpen, zal een OV-route tussen Şentepe en Kızılay in gebruik worden genomen.

OPLOSSINGEN VOOR DE UITVOER VAN WERKEN IN IVEDIK OSB
Ivedik georganiseerd om de toenemende vraag naar vervoer met het einde van de kantooruren te voldoen, kan niet worden gegeven van een openbaar vervoer in de Industrial Zone. Medewerkers zijn gericht op dure middelen van vervoer, met name taxi's of het delen van de kosten op hun eigen. het onderzoeken van de vraag naar vervoer van deze regio, zal snel worden opgelost met het openbaar vervoer en diensten

RESTAURATIE VAN HET EGO-SYSTEEM
Vanaf 2019 zal het EGO-bedrijf in Ankara naar schatting een verlies van 600 miljoen hebben. Dit systeem moet opnieuw worden geconfigureerd. In de herstructurering zal de Istanbul Metropolitan transportplanning eenheid van de lijn door continue dagelijkse analyse van het gebruik en de vraag naar vervoer in de gemeente waar ze zijn opgeknapt worden vastgesteld. Deze eenheid zal trachten een snelle oplossing te bieden voor transportproblemen, alsmede de voorbereiding van plannen voor stadsvervoer en een masterplan voor transport. Deze fase in de oprichting van de eenheid, academici en vestigde een adviesgroep getrokken uit deskundigen op het gebied van transport en in lijn met de aanbevelingen van de adviesraad eenheden bevoegdheden en verantwoordelijkheden zal worden bepaald in detail.

ETİLER STREAM OPLOSSING VAN HET MOBILITEITSPROBLEEM
Als resultaat van ons onderzoek varieert de gemiddelde voertuigsnelheid in deze straat tussen 20-45 km. Vooral tijdens piekuren neemt dit percentage af. Deze lijn wordt getroost door de straat uit te breiden.

KEÇİÖREN-ETLİK CITY HOSPITAL TRANSPORT
Broiler City Hospital Campus van de mogelijke transport problemen kunnen worden opgelost Keçiören Awakening Movement for beginners Esref Bitlis Street Station, naar aanleiding van de route M2 Batikent / Törekent ivedik Metro Station, het uitbreiden van een openbaar vervoer lijn zal worden gemaakt. Met deze lijn zullen mensen die op de Keçiören- en Batıkent-routes wonen, gefaciliteerd worden om het Etlik City Hospital te bereiken.

Kayas van de forensenlijn die dient tussen Xinjiang aanwezig Kayas-Elmadağ (27 km) en Xinjiang in Ayas (24 km) studies voor de uitbreiding wordt door de TCDD uitgevoerd. Bovendien, de medewerkers van het bedrijf van de huidige Kayas Xinjiang Suburban lijn zoals in het voorbeeld İZBAN Izmir Metropolitan Municipality's ontmoeting met de Turkse staat Spoorwegen over de toekenning van het bedrijf zal worden gedaan. Op deze manier zal de suburbane lijn Ankara worden opgenomen in het openbaarvervoersysteem en zal het gebruik ervan effectiever worden gemaakt.

LUCHTHAVENS TRANSPORTPROBLEEM OPLOSSING
Rode Halve Maan aan de Esenboga Airport bereiken van mensen die leven in Ankara, ASTI, omdat we naar het centrale punt te komen, zoals TSS om de problemen en te voorkomen dat het verlies van de tijd die mensen van Ankara, Batikent, Xinjiang, naar aanleiding van de route Ring Road van de wijk, zoals Cankaya Ankara Esenboga Airport shuttle routes zullen worden geïdentificeerd . Deze lijn van het bedrijfsleven, kan de bestaande operators worden uitgevoerd door de Ankara Metropolitan gemeente en Belko Havas, zei problemen kunnen worden opgelost zonder enige investering door het huren van een bepaalde periode.

Voor geplande transportprojecten in Ankara klik hier

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.