President Yavaş brengt het project op 100 naar de kapitalistenhet hoofd van het project zal het baskentlilerle-project verwarren
het hoofd van het project zal het baskentlilerle-project verwarren

Ankara Metropolitan Municipality Burgemeester Mansur Yavaş, beloofd om de hoofdstad met een gemeenschappelijke geest te regeren, begon te werken.

President Slow, "hoofdstad van een land, alle van het monster stad in het land" zal het gezicht van de hoofdstad te veranderen aan de hand van de beschrijving, zal een geheel nieuwe visie en perspectief, Ankara toerisme, industrie, economie, groen geeft, zal de hoofdstad van de nationale en internationale organisaties maken 18 100 heeft een project over de hoofdtitel.

"WAT IS ANKARA NODIG WANNEER HET PRIORITEIT NODIG HEEFT"

Onderwijs, gezondheidszorg, cultuur, kunst, sport, industrie op sociale bijstand, de vrouw van de gehandicapten, mannen, jong, oud en kinderen tot beroep maatschappij op elk gebied elke sector, Slow president zeiden al de hand aan Ankara projecteert een zal men voldoen, zullen waarde toevoegen aan Ankara in 5 jaar zal ook nieuwe werken ondertekenen.

"mansuryavas.com.t is"Internet-adres ook allen die hun projecten gedetailleerde wijze met Ankara en voorzitter Mansur Slow, delen" Ankara tijdens het selectieproces, we zitten met onze medeburgers, we praatten, maatschappelijke organisaties, onze voorzitter, industriëlen, en we ontmoetten onze ondernemers en Ankara's wat hij nodig heeft, Ankaralılar wil Wat een we hebben gepraat, we hebben aantekeningen. In deze richting hebben we onze projecten ontwikkeld. Nu is het tijd om Ankara en Ankara te dienen. Ons grootste kapitaal is onze wil om te werken. Dat is waarom we zullen werken en produceren en eerlijk delen. Bu

DE VERZOEKEN VAN ATE CITIZENS ZULLEN WORDEN GENOMEN EP

"In aanvulling op onze al deze projecten die we voor te bereiden, de nieuw gedetecteerde, onze burgers beweerde, zal presteren wat werk nodig is om Ankara," zei de Ankara Metropolitan burgemeester Mansoor Langzaam, zoals aangegeven in de titel van het project dat beloofde uit te voeren zo spoedig mogelijk:

IT City Project

onze grote

opleiding

Pensioengerechtigde leeftijd

Ankara zonder belemmeringen

Dierenvrienden

Servicecampussen

werk

Cultuur Art

industrie

Sağlık

Sport projecten

Landbouw en plattelandsontwikkeling

Schone energie

toerisme

Transportprojecten

Groene gebieden

subsidies

DE EIGEN GESCHIEDENIS VAN MANSUR YAVAŞ:

In de 1955 geboren in Beypazarı Ankara Metropolitan burgemeester Mansoor Langzaam, eerste, 1983 jaar na het voltooien van zijn primair en voortgezet onderwijs in Beypazarı Hij studeerde af aan de universiteit van Istanbul Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Na het voltooien van zijn militaire dienst als officier van justitie, werkte 13 het hele jaar door als zelfstandig advocaat in Beypazarı, hij diende als raadslid tussen 1989-1994.

Yavuz was burgemeester van Beypazarı in 1999 en hij werd voor de tweede keer verkozen tot burgemeester van Beypazarı in 18 april 2004.

Slow de werkzaamheden ter bescherming van de Turkse president uitgevoerd bekroond met de ereprijs van de Turkse Taal Society, 24 september 2004 in de geschiedenis door Entrepreneur "burgemeester van het Jaar" award.

Universiteiten, openbare en uitgevoerd met de steun van maatschappelijke organisaties "social gemeente" aanpak "Beypazari model" ook wel bekend als de architect van Ankara Metropolitan burgemeester Mansoor Slow, heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Beypazari toerisme.

Mansur Yavaş werd verkozen tot burgemeester van de Metropolitan Municipality van 31 March 2019 in de hoofdstad, hij is getrouwd met twee kinderen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.