De straten van Başiskele worden vernieuwd



Vernieuwing van de straten van Basiskelenin
Vernieuwing van de straten van Basiskelenin

Kocaeli Metropolitan Municipality zet zijn wegenonderhoud en reparatiewerkzaamheden in de stad voort. In deze context werkt de productie voor de bovenbouw en de bovenbouw in de Başiskele-wijk, Ortail, Arpalık, Sanayi en Derya-straten. Door middel van het project stelt Autoport Port, KOSBAŞ Free Zone, die alternatieve wegen voor Ford Otosan creëert, de verkeersstroom veiliger door wegen uit te breiden.

WEG NAAR 3 KILOMETER VERNIEUWD
3 duizend 20 tonnen asfaltverhardingen werden gebouwd in de 4 bin 9-meter 718 straat binnen het bereik van het project. 7 duizend 483-meter parketvloeren werden vervaardigd terwijl de 5 bin 771-meter op straat werd gelegd. 190-meter betonweg werd gebouwd terwijl 256 meterlengte 1.20 maal 1.00 meter breedte van een duiker en 726 kubieke meter betonproductie werd gemaakt. In het kader van het project werd de aanleg van duizend 420-meters regenwaterleiding uitgevoerd.

WEGEN WAREN UITGEBREID
Als onderdeel van de studies werden de straten van Ortail, Arpalık en Sanayi, die modderig en beschadigd zijn, gerenoveerd en uitgebreid. Met de vernieuwde en uitgebreide straten zal Autoport Port dienen als een alternatieve manier voor KOSBAŞ Free Zone en Ford Otosan-regio's. Ook is Derya Street gecreëerd als een nieuw project.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws



Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.