Als de spoorweg naar Aydın op de luchthaven aankomtaydina spoorweg arriveert op de luchthaven
aydina spoorweg arriveert op de luchthaven

Aydın ASTİM Georganiseerde Industriezone (OSB) President Gökhan Maraş heeft verklaard dat de prioriteit van Aydın in de vervoersprojecten 'Aydın-İzmir' is. Line Railway Project 'moet gezegd worden.

Aydin gek voor vele jaren dat de verwachtingen van de civiele passagiers- en vrachtverkeer met de opening van de luchthaven, weer op de voorgrond trad onlangs, bij het openen van luchtvrachtvervoer diensten van de Yenişehir luchthaven. haar beoordeling over de kwestie Aydin Astim OSB, voorzitter van Varosha jaar Yenişehir Airport in Bursa na eraan te herinneren dat de eerste lading, voornamelijk Aydin dan als de tweesporige set speed train voor de opening van de gekke luchthaven van lading verbeteringen heeft geconstateerd kan worden ervaren geopend .

"WIJ MOETEN SNEL VOOR TREIN"
Aydin ASTIM OSB President Maras, rekening houdend met de bijdragen aan de ontwikkeling van Aydın in de eerste plaats bij de opening van het vracht- en vrachtvervoer Çıldır Airport 'tussen Aydın-İzmir Between II. Hij zei dat alle provincies veeleisender en volhardender zouden moeten zijn om het spoorwegproject zo snel mogelijk ten uitvoer te kunnen leggen. In het kader van het huidige project zei de tweeweg hogesnelheidstrein van Selcuk Maras: "Van Selçuk tot Aydın vinden we dat het gemakkelijker zou zijn om de hogesnelheidstrein met twee snelheden te bereiken. Zo is het gebruik van dubbelsporige hogesnelheidstreinen voor het openbaar vervoer ook wijdverspreid in Aydın. Vandaag verhuist het 150-200 voertuig, inclusief de gemiddelde bussen, naar Izmir om een ​​vliegtuig te krijgen van Adnan Menderes Airport. In die zin zal de hogesnelheidstrein naar Aydin ook mensen naar het spoorwegvervoer leiden in plaats van de snelweg c.

"DUBBELE LIJN ZAL DE OSB'S OVERSCHRIJVEN"
Aydin snelle trein of hogesnelheidstreinen kunnen opnemen worden bereikt hoewel Adnan Menderes in gemiddelde 30 minuten Maras, "Nogmaals, het zal ook de slijtage van de uitgaande auto daar te voorkomen. Er gaan al ijzeren lijnen naar de haven van Izmir. Wanneer de dubbele lijn wordt gelanceerd, wordt het voor industriëlen eenvoudiger om containers vanaf daar te verzenden. Onze industriëlen zullen hun lading naar Izmir verzenden tegen een meer betaalbare prijs en het transport- en vrachtverkeer zal worden verminderd. Opnieuw zullen de investeerders zich aangetrokken voelen tot de OIZ's in Aydın. Vandaag is de snelweg al in gebruik genomen, we hebben een snelweg. De reis van een persoon van Aydın naar het vliegveld in Izmir duurt gemiddeld 50 minuten. In wezen moet Aydın nu zijn omhulsel breken en aantrekkelijker worden. We denken dat we, zelfs van Manisa, eigenlijk voor ons liggen op het gebied van transport

"SPOORWEG KOMT NAAR DE LUCHTHAVEN Y
Ağ Çıldır Airport moet worden opengesteld voor vracht-, vracht- en passagiersvervoer, maar het heeft serieuze investeringskosten. Het belangrijkste werk te doen op het gebied van de ontwikkeling van het vervoer is vooral te maken met de realisatie van de intellectuelen van de dubbele-speed spoorlijn. Trouwens, als de stad al groeit, komt de luchthaven natuurlijk naar Aydın. Onze bevolking is al gebaseerd op 1 miljoen 100 duizend. Naarmate Aydin zich in de toekomst meer en meer gaat ontwikkelen, zal zijn staat het spontaan moeten doen. Op dit moment moeten we onze eisen aan het spoor aanhalen, die onze overheid sneller en met minder kosten kan maken. In deze richting is onze eis om een ​​oplossing te bieden voor het brengen van de hogesnelheidstrein van Selçuk naar Aydın. Op dit moment zijn er veel kosten verbonden aan de opening van de Çıldır-luchthaven voor vracht- en passagiersvervoer. Er zijn enkele details die ernstige kosten en procedures vereisen, zoals het vergroten van het parcours, de opening naar de luchtvaart. Op het moment dat we de spoorlijn kunnen maken, zullen we onbedoeld de luchthavenontwikkelingen ontwikkelen

"ZAL IN AYDIN ​​YS ZIJN
Na jaren van Yenisehir Airport Bursa doet denken start voor de eerste keer lading Maras, "Maar Bursa is ook heel dicht bij Istanbul, maar het betekent wel dat de vraag en het potentieel dat het moest worden geopend om de lading op een punt was gekomen. Ik denk dat het voor Aydın zo is. Alle bevoegdheden in Aydın zouden veeleisender moeten zijn voor de hogesnelheidstrein. De snelste reactie op het gebied van ons transport is de dubbellijnssneltrein. Omdat Selcuk'a is opgekomen. Ik denk niet dat het een nadeel is om Aydın hiervan te profiteren (Murat Tan - Aydınhedef)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.