Countdown Begins bij MARC, Europa's grootste autonome voertuigwedstrijdEuropa's grootste marca-aftelling van autonome voertuigrace is begonnen
Europa's grootste marca-aftelling van autonome voertuigrace is begonnen

Europa's grootste mini-autonome autowedstrijd MARC, 13 wordt gehouden op zaterdag april in het Cyberpark van Ankara.

producten waarvoor onthullen hun kunstmatige intelligentie toepassingen in Turkije en diepgaande algoritmes leren, dat is een van de belangrijkste vertegenwoordigers openzek het beheer van de wedstrijd, die zal worden gehouden 3. van dit jaar, Turkcell, Karel, naast de BMC en de opkomst van Technology, 10 universiteiten en 4 middelbare school team zijn ook betrokken .

Bij MARC gebruiken de teams 1 / 10-schaal speciale productievoertuigen uitgerust met high-tech radar en sensoren, voordat ze door OpenZeka worden getraind in een reeks diepgaande algoritmen. Deze voertuigen worden ondersteund door NVIDIA Jetson TX-platforms, waar alle rijervaring in een echt voertuig kan worden gesimuleerd.

De teams laten zien hoe de echte wereld met diepgaande algoritmen oplossingen kan bieden voor de echte rij-behoeften. Ze concurreren om de gedefinieerde taken snel en nauwkeurig te bereiken. Ze testen alle scenario's die ervoor zorgen dat het rijden veilig blijft in de speciaal geprepareerde baan, van rijveiligheid tot reacties op verkeersborden en van plotseling plotseling wegverkeer naar obstakels op de weg.

Technologiebedrijven zoals TIRPORT-ondersteuning

Bedrijven, universiteiten en middelbare scholen worden gehouden in de aparte categorie van 3, zoals TIRPORT, Bosch, NVIDIA, MSI ondersteunt belangrijke technologiebedrijven zoals.

MARC is van cruciaal belang om te laten zien dat het een native candidate kan zijn in de zin van ondersteuning bieden aan de door TOGG geïnitieerde werken voor de productie van auto's in eigen land door het produceren van ot autonome binnenlandse rij-knowhow MAR.

OpenZeka, het kunstmatige intelligentiebedrijf achter deze knowhow; Hij slaagde erin zijn eigen platform zoals de reuzen te ontwikkelen met zijn kunstmatige intelligentieplatform, zoals de US Mobileye (Intel) en de Chinese Apollo (Baidu), die op een assertieve plek in de wereld kwamen over autonome rij-knowhow. Deze nieuwe generatie kunstmatige intelligentie-ondersteund netwerk, Cordatus genaamd, kan duizenden computers combineren met blockchain-methodologie en kan de rijgegevens continu verbeteren door algoritmen te leren.

Deze opwindende ervaring vindt plaats in de Bilkent-sporthal in april bij 13.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.