Eurasia Tunnel biedt 23 miljoen uur tijd per jaarEuraziatische tunnels besparen een miljoen uren per jaar
Euraziatische tunnels besparen een miljoen uren per jaar

Vervoer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan, "de Euraziëtunnel 23 miljoen uur per jaar de tijdzone, tijdbesparende, 30 duizend ton brandstofbesparing, bieden we 18 duizend ton vermindering van de kooldioxide-uitstoot", zei hij

Transport en infrastructuur Minister Cahit Turhan, yılda Ondanks de sterke toename van het aantal verkeersslachtoffers daalde het aantal doden op de crashlocatie in het laatste 10-jaar met 69. Hoewel het bereiken van reductie een succes is, is het zeker niet iets dat we kunnen bereiken

Minister Turhan, Directoraat-Generaal van Highways in "69. Snelwegen Regional Director Meeting "in zijn toespraak bij de opening van een wegenkaart dat de organisatie van deze bijeenkomsten die ieder jaar gehouden" karayolculuk traditie, "zei hij.

Premier Recep Tayyip Erdogan "De weg is de beschaving," de weg naar het thuisland en de natie opende hij, schreef winter dienst nemen Turhan gezegd dat ze zich ten doel van Turkije internationale politieke, kunnen hun concurrentiepositie met behulp van de voordelen van de economische en sociaal-culturele aspecten en het land kan bijdragen aan het proces van globalisering te verbeteren benadrukt dat passende strategieën moeten worden gecreëerd.

Turhan, zonder grenzen tussen dichtbij en ver weg, het transport continu steeg in deze periode van wereldwijde interactie die aandacht nog belangrijker, "Wij zijn de toonaangevende beschaving manier, het is geïntegreerd met de wereld aan te trekken, waardoor we een stem in het transport en de toegang, het hele idee van het wegvervoer te hebben en in de ware zin van het woord Algemene directie van Highways. Ğ zei hij.

Turhan wees erop dat er veel werk werd verzet met het transport geïnitieerd in 2003 en gaf de volgende informatie:

"By the way, bereiken we de 16 20 duizend kilometer loop van het jaar 541 26 duizend kilometer van de snelweg verdeeld netwerk en onze 642 77 bieden wij de interconnectie van onze stad. We deden gewoon 2018 kilometer van vierbaansweg, met inbegrip van de weg kilometers in 185 625. Bijna al onze steden zijn verbonden door gedeelde wegen. Road 39 procent van ons netwerk, maken we onze weg split bijna alle hoofdassen. Daarom zoek 2 verdubbeld onze snelheid, wordt de reistijd verkort met de helft. 81 bevindt zich nu op de gedeelde wegen. Dus, door de 17 771 miljoen pond miljard jaarlijkse brandstofbesparende tijd, we hebben verstrekt jaarlijks 3 294 miljoen ton vermindering van de kooldioxide-uitstoot. "

'37 van de wegen was BSK yüzde

Verkeersveiligheid en comfortabel reizen voor de fysieke standaard manier om te benadrukken dat deze verhoging van het belangrijkste onderdeel van de verbetering werk Turhan, zei dat bsk'l van 37 25 duizend kilometer aan wegen die overeenkomt met procent 215 van vandaag.

Turhan, grensovergangen, havens, spoorwegen en luchthavens, zal de koppeling voorzien oost-west corridor procent 90 de genoemde noord-zuid-corridors dat ze de xnumx'lık hoofdstuk procent te voltooien, de snelweg lengte in het kader van de mobilisatie snelweg die begon zeiden dat ze hadden 86 duizend 2 kilometer.

Turhan legde uit dat de prestaties in de projecten die ze implementeerden met de build-operate-transfer (BOT) -methode vertrouwen gaf aan de investeerders in de volgende projecten en de vraag deden toenemen.

Turhan, "Euraziëtunnel geopend 2 jaar geleden, dankzij een jaar tijdsbestek 23 miljoen uren in tijdsbesparing, 30 duizend ton brandstofbesparing, we bieden ook CO2 18 duizend ton reductie van de uitstoot." Hij zei.

in projecten voor duurzame ontwikkeling, met nadruk op dat zij ook de gevoeligheid voor de bescherming van de natuur Turhan, 12 jaar tonen 16 62 miljoen die ze herplanten miljoen, met inbegrip van vorig jaar.

Yaygın We breiden intelligente transportsystemen uit "

Turhan, de basisvereiste van alle plannen en projecten die milieubewustzijn te tonen in de aandacht, "het feit dat we leven in het tijdperk van informatie en technologie-georiënteerde om te profiteren van de informatie-technologie aspecten van ons werk nemen we hechten veel belang aan de beweging. Om deze reden breiden we intelligente transportsystemen uit. We beginnen ook te werken aan de totstandbrenging van op afbeeldingen gebaseerd informatiesysteem voor snelheidsinformatie

Studies hebben manieren mobiliteit 2,5-voudige toename gevonden ondanks verkeersongeval "100 miljoen voertuigen overschreden kilometer per ongeluk over het verlies van het leven zelf" de Turhan dat de daling 5,72 het aantal doden dat vorig 1,79 jaar trad op bij de crash site op de hoogte van 10," ondanks de hoge toename van het verkeer, zodat 69 is verminderd, maar het bereiken van reducties is een succes, maar zeker niet iets wat we kunnen doen

Turhan, snelwegen van de versnelling van de bouw van de publiek-private samenwerking management, de voltooiing van de noord-zuid corridor, verspreiding BSK voor de verkeersveiligheid en het comfort, het verbeteren van de audit, te verminderen dodelijke ongevallen, zei dat de belangrijkste doelstelling van het maken van de internationale normen van het vervoer van gevaarlijke goederen.

Onvermoeibaar de noodzakelijke infrastructuur uit te voeren in de vangst van het doel geprojecteerd economie van het land, met toewijding en Turhan zei plechtig dat ze zullen blijven werken, xnumx't dat het hoofdthema van alle vormen van vervoer projecten gedaan sinds, merkte op dat het transport systemen met elkaar geïntegreerd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.