Ankara ontvangt grote schrootvoertuigenankara verzamelt grote autowrakken
ankara verzamelt grote autowrakken

De Metropolitan Municipality van Ankara blijft werken met de oude technologie, om het verkeer in gevaar te brengen, de stroom te verstoren en de vervuiling van de oude voertuigen uit het verkeer voort te zetten.

In het kader van de principes die in het Communautaire Communautaire Communautaire Voertuigbelasting worden vermeld, begonnen de schrootvoertuigen door Metropolitaanse Gemeenten vanaf 27 Juli 2017 worden verzameld. Tot nu toe werden duizenden 417-schrootvoertuigen gratis ingezameld in de Etfortorps Scrap Collection Center van de gemeente Ankara.

SCHROOT GEREEDSCHAP VOOR RECYCLING GER

Modellen en instrumenten op inter-1998 16 belastingbetaler leeftijd te leveren, de verlaging van de accijns op aankopen van nieuwe auto, en oudere modellen zijn instrumenten die 1997 profiteren van de verlaging van de accijns evenals fiscale amnestie te leveren.

Door de voorraad schrootvoertuigen elke dag te vergroten, stuurt de Metropolitan Municipality de ontvangen voertuigen naar de machine- en chemische industrie om ze te laten recyclen.

VROEGER BEGINT NA NEGATIEF

Burgers die gratis aan de Metropolitan Municipality willen overhandigen aan het schrootvoertuig dat zijn fysieke integriteit bewaart, zijn van toepassing op notaris.

De burgers gewond bij de desbetreffende bepaling van de wet die zij items kunnen documenteren, met de identificatie en registratie van de licentie fotokopie dan Metropolitan Municipality afdeling Support Services is het uitvoeren van de operatie is afhankelijk van de toonbank.

RANDEVULU SISTEM

De conferentieruimte eigenaars van voertuigen; Bahçekapı buurt, Pigeon Road, Road-serie Asphalt House No: 1 (Limak Cement Factory ook) Car Collection Center in Sincan adres van de levering voertuigen voor schroot voertuigen worden geleverd in een paar minuten ontmoeting.

Wordt geleverd in plaats van de vergunninghouder persoon of entiteit, bij het uitvoeren van operaties met notaris gecertificeerde volmacht, bevoegd personeel voor het leveren van schroot autobedrijven betekent instrument van het bedrijf, handtekening meegaand (natte handtekening), handel gazette, kunnen zich aanmelden bij de belastingdienst. over de dood van de vergunninghouder die recht heeft op de erfenis met mijn auto of verzorgers, is de transactie met de notaris gecertificeerde volmacht voltooid.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.