Duitse zakenwereld komt voor samenwerkingDuitse bedrijven komen voor samenwerking
Duitse bedrijven komen voor samenwerking

Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BCCI), Duitsland en Turkije zullen vertegenwoordigers van de zakenwereld 17 brengen. De Turks-Duitse handelsdagen worden op 15 op april 2019 maandag georganiseerd.

Turks-Duitse Business Day, Bursa zakenwereld overkoepelende organisatie van de BCCI Duitse ambassade georganiseerd door de Duits-Turkse Kamer van Koophandel en de Duitse Nabije en Midden-Oosten Investment Ondersteuning Association (NUMOV) wordt uitgevoerd met de steun van KOSGEB in samenwerking uitgevoerd. Duitsland consul-generaal Michael Reiffenstuel en opening BCCI voorzitter Ibrahim Burkay zal samen optreden op het evenement zullen presentaties Duitse en Turkse bedrijven uit te voeren. De tijd zal beginnen in 10.00 Turks-Duitse Trade Days zal het tweede deel van de bilaterale vergaderingen in het BCCI-gebouw, zaal dienst uit te voeren.

MANAGERS VAN HOOG NIVEAU ZULLEN MET BEDRIJVEN ZULLEN VOLDOEN

BCCI voorzitter Ibrahim Burkay, Turkije productie en de export basis in Bursa, Bursa en het ondertekenen van een belangrijke Duitse bedrijf organisatie vertegenwoordigers zullen nieuwe samenwerkingsverbanden te vestigen in de wereld van het paard dat hij heeft gezegd. 17. Turks-Duitse Trade Days organisatie van Siemens, Bosch en Mercedes als wereldberoemde firma senior managers zal een ontmoeting met de president waarin Burkay Bursa vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, "Bursa is een van de grootste handelspartners van Duitsland partners. Momenteel is de Duitse dochtermaatschappij 141 1.100 onze stad die werkt op het aantal bedrijven die zich bezighouden met de handel met Duitsland. Onze kamer zal worden gehost door de Turks-Duitse Trade Days zal ook de bouw van nieuwe bruggen van de samenwerking tussen de twee landen. "Hij zei.

MEER BEDRIJVEN VAN 200

Turkije is een belangrijk platform voor de twee mensen landen het bedrijfsleven - de Duitse Trade Days, wordt verwacht dat de vergadering van de BCCI Duitsland en meer dan 200 vertegenwoordigers van bedrijven uit Turkije en de economie bij te wonen. Daarnaast willen bedrijven deelnemen aan het programma hier U kunt zich aanmelden door te klikken op

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.