Asphalt Renovation Works in 3 District of PamukovaPamukovanin buurtvernieuwing van het asfalt
Pamukovanin buurtvernieuwing van het asfalt

Sakarya Metropolitan Municipality voerde asfalterestauratiewerkzaamheden uit in de 3-wijk van Pamukova. Baydar zei, vatandaş De weg was gebroken en ongelijk, en het was een probleem voor onze buurt en onze burgers. Nu hebben we een leuke manier. We waren erg blij met heet asfalt, zei Bozuk Özkan. Als God het wil, moeten zulke mooie diensten doorgaan, zoals hij zei.

De asfaltrenovatie van de Fevziye, Çardak en de Özbek Wijken van Pamukova werd voltooid door de Sakarya Metropolitan Municipality. 7 duizend meter lang 7 duizend ton heet asfalt dat in de weg naar het nieuwe gezicht werd gegoten, werd bereikt. De dorpshoofden uitten hun voldoening over de nieuwe weg.

Verwacht asfalt
Özbek District Headman Ertuğrul Baydar zei, Öz Ik begon mijn nieuwe baan in het district Özbek. We zijn erg tevreden over de manier waarop de Metropolitan Municipality heeft gedaan. We hebben lang op zo'n mooie weg gewacht. Het was echt een probleem voor onze burgers en onze buurt om verstoord en ongelijk te zijn. Nu hebben we een leuke manier. Het was erg leuk om ons te ontmoeten met heet asfalt. Onze burgers wachten op mooiere wegen. Ik hoop dat het beter zal zijn. Moge God onze president, Ekrem Yüce en zijn team zegenen, die hebben bijgedragen in zijn toespraak.

Goede service
Saddler Özkan, het hoofd van de wijk Çardak zei: We zijn uitermate tevreden over het werk als boeren en als burgers die dit pad gebruiken. We willen graag onze burgemeester, de heer Ekrem Yüce, bedanken voor zijn diensten. Onze burgers zullen nu comfortabeler en comfortabeler kunnen bewegen op deze beschadigde weg. Als God het wil, moeten zulke aardige diensten doorgaan. Hizmet

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.