'Owl Flights' van Soyer's First 100 Day ProjectsSoyers eerste geschutsprojecten starten vanuit Baykus
Soyers eerste geschutsprojecten starten vanuit Baykus

Gemeente Izmir Metropolitan Burgemeester Tunç Soyer is een van de eerste 100 dagprojecten van ilk Owl Expeditions Başkan. Met de toepassing van Baykus, de eerste stap van de Openbaar Vervoer Mobilisatie gestart door de Metropolitan Municipality, wordt het openbaar vervoer 's nachts gestart bij de veerboot, de tram en de metro.

Izmir Metropolitan Municipality zet de eerste stap in het kader van liği Openbaar Vervoer Mobilisatie İzmir. De sistem Owl Expeditions ol toegepast op de bussen zullen nu beschikbaar zijn in het zee- en spoorwegsysteem. Izmir-mensen zullen ook 's nachts van het openbaar vervoer profiteren.

Drie dagen van de week
Volgens het nieuwe tijdschema opgesteld door de algemene directie van İZDENİZ en vanaf april zal 26 extra vluchten tussen Karşıyaka en Alsancak aanbieden vanaf middernacht. In het kader van Owl Expeditions die elk uur moeten worden gemaakt, vertrekt de laatste veerboot vanuit Karşıyaka Pier bij 03.00 en bij Alsancak Pier bij 03.30.

Woensdag, vrijdag, zaterdagavond in Karşıyaka Tram
In Karsiyaka Tramway begint de nachtserviceperiode. Woensdag-, vrijdag- en zaterdagavonden vinden plaats naast het huidige plan. In 00.45, 01.45 en 02.45 wordt de integratie van veerboottrams verzorgd door vertrek vanuit Alaybey.

Vrijdag en zaterdag nachtvluchten in Izmir Metro
Met de nieuwe regeling werd İzmir Metro opgenomen in het toepassingsgebied van Baykuş. Twee extra vluchten worden georganiseerd in het kader van nachtvluchten die op vrijdag en zaterdag in het Izmir Metro worden uitgevoerd. De 00.40 en 01.00 bieden extra vluchten tussen Fahrettin Altay en Evka 3.

Burgemeester Soyer: "We werken vierentwintig uur voor een levende Izmir
İzmir Metropolitan Municipality Burgemeester Tunç Soyer verklaarde dat het openbaar vervoer een recht is dat de burgers van Izmir elke dag van de dag moeten bereiken. Het is de primaire plicht van de lokale overheid om de burgers van Izmir mobiliteit te bieden. Naast de bussen zetten we de eerste stap in deze richting door 'Owl Expeditions' te lanceren in het zeevervoer- en spoorwegsysteem. We blijven het leven in İzmir gemakkelijker maken door veel nieuwe regelingen en implementaties te maken in het kader van de Openbaar Vervoer Mobilisatie.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.