De Crash Law Challenge van Çorlu gaat verderCorluka in de strijd om de wet yasanan treinongeluk suruyor
Corluka in de strijd om de wet yasanan treinongeluk suruyor

Slachtoffers van de tragedie tragedie van 25, waar onze burgers van 340 hun leven verloren in Tekirdağ Çorlu, zetten hun zoektocht naar gerechtigheid voort. Gezinnen die reageerden op de beslissing van de Aanklager over de niet-vervolging van een aantal verantwoordelijke mensen begonnen een stille rechtvaardigheidswake voor het Çorlu Hof van Justitie.

8 juli 2018 Juli 9 in de geschiedenis van het treinongeval in de 25-maand is verstreken. 340 heeft zijn leven verloren, XNUMX heeft onze burgers gewond in de tragedie van de tragedie van families van de tragedie van de strijd gaat verder.

Gezinnen die reageerden op de beslissing van de Aanklager over de niet-vervolging van een aantal verantwoordelijke mensen begonnen een stille rechtvaardigheidswake voor het Çorlu Hof van Justitie. Gezinnen die elke dag twee uur stilte ondernemen, de rechterlijke macht wil voor het gerecht komen.

Families van hun families, hun advocaten, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli en Istanbul Bar Association gaan niet alleen weg. Families en familierechtadvocaten reageerden op de Äı geen vervolging "beslissing en de rapporten van deskundigen opgesteld door Äı mensen die niet objectief kunnen zijn door het parket.

De voorzitter van de Balie Tekirdag, Sedat Tekneci, de Staatsspoorwegen, opgesteld door de rapporten van deskundigen opgesteld door de bevolking, kan niet objectief zijn.

President Mehmet Durakoglu, voorzitter van de Orde van Istanbul, verborg ook de ware daders. Durakoglu zei, di De minister van transport zou moeten aftreden

Hasan Bektaş, de voorzitter van de United Transport Union, is van mening dat het ongeval plaatsvond door het gebrek aan noodzakelijke investeringen in niet-begeleide afspraken en spoorwegen. Bektas, in plaats van de echte verantwoordelijke, zei dat de factuur voor de arbeiders was gesneden. (ulusal.com.t is)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.