Captives Bridge InterchangeCaptain's Interchange is asfaltlaniy
Captain's Interchange is asfaltlaniy

Kocaeli Metropolitan Municipality, de belangrijkste verkeersaders in de stad om vloeistoffen te maken, realiseert belangrijke projecten. In deze context worden nieuwe kruispunten uitgevoerd in D-100 en D-130 en worden de wegen getransformeerd. D-130'da Metropolitan Municipality Transportation Department, het district Gölcük Yüzbaşılar doet een brugknooppunt. Het verkeer zal in de regio worden opgeheven en het verkeer zal worden verbeterd. Asfaltverharding wordt uitgevoerd op de brugdekken bij de Captives Junction, waar de werken intensief worden voortgezet. Metropolitan teams, die koortsachtig werken voor de opening van de hoofdsteden Junction, voegen de nacht toe aan de dag voor de vrede en het comfort van de burgers.

ASFALT WERKT OP DE BRUG
In het lopende project is de installatie van de 192-straal van de brug voltooid. De werken van de duiker gemaakt voor de stroom onder de kruising waren ook voltooid. In het project waar het grondwerk voltooid is, wordt asfalteren uitgevoerd op de tussen de voeten geplaatste balken. Asfaltstraatwerken worden voltooid in het kader van asfalteringswerken.

AFVOERWERKEN ZIJN AANGESLOTEN OP DE VERBINDINGSWEG
In het kader van het project worden de elektrische infrastructuurwerken aan de zijstraten voltooid terwijl bestrating, asfalteren en andere werken worden uitgevoerd. In het project waar de afwatering van de snelweg voltooid was, werd de keermuur gebouwd door het Naval Air Base Command voltooid. Bovendien worden de graafwerken voltooid op de verbindingsweg naar de kruising, terwijl de werkzaamheden voor hemelwaterafvoer worden voortgezet.

IŞIKLAR KALKACAK, HET VERKEER ZAL ONONDERBROKEN ZIJN
Wanneer het kruisingsproject in D-130 is voltooid, zal het gebied waar de verkeersdichtheid wordt gegenereerd door de voertuigen die zich in het bijzonder bezighouden met intercityvervoer een zucht van opluchting nemen. Gölcük-2, na de Değirmendere-brug, wisselen de hoofdsteden het verkeer in de regio uit. Na het kruispunt Gölcük-2 worden de hoofdsteden van de kapitein, bestuurd door verkeerslichten, ontlast met een brugkruising.

YALOVA EN IZMIT DRAAIEN TRANSFORMATIES ONDER BRUG
Het hoofdverkeer langs de Değirmendere en Gölcük-130 kruispunten op de İzmit-Yalova Highway (D-2) zal worden uitgevoerd bij de kapitein bij de voltooiing van het project. Het project elimineert de verkeerslichten in de hoofdsteden. Yalova en Izmit richting bochten worden gemaakt op de rotonde onder de brug.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.