Team Bayburt University 'GÖKKAFES' Had Turkije in de Bosporus Tweede Steel Bridge CompetitionBayburt University gokkafes bogazici stalen brug team werd tweede in de race kalkoen
Bayburt University gokkafes bogazici stalen brug team werd tweede in de race kalkoen

Dit jaar 13. Bay Bogurt University GÖKKAFES team, dat voor de eerste keer de 24 voor de 16 heeft gekregen in de International Steel Bridge Competition, organiseerde 14 19. als een belangrijk succes.

Afdeling Civiele Techniek 4. Furkan Yilmaz, Murat Kurtuluş, Halil Kaçar, Ahmet Maden, Abdullah Ertan en Asiye Çoban zijn de studenten van GÖKKAFES. Met de stalen brugontwerpen die ze ontwikkelden onder leiding van Musa Artar, zette hij de traditie van succes voort door veel teams achter te laten. In een reactie op het project, Assoc. Dr. Artar, de wedstrijd van vorig jaar in de wedstrijd door het team van onze studenten genaamd Free Yunusun Yücelin 3. Artar verklaarde dat onze voorouders geïnspireerd waren door de Çanakkale Victory door de zonsopgang in hun bruggen te symboliseren. Hij voegde eraan toe dat we de mooie toekomst hebben bereikt met de hulp van de problemen van onze voorouders voor ons.

Het studententeam van GÖKKAFES, die zei tevreden te zijn met de inspanningen om een ​​prijs te winnen, stelde dat collectieve solidariteit en krachtige counseling succes brachten. rector Dr. Prof. Dr. Selçuk Coşkun en decaan van de Faculteit Ingenieurswetenschappen Dr. Door de studentenprojecten van Hanefi Bayraktar te benadrukken en deelname aan wedstrijden aan te moedigen, uiten onze studenten hun dankbaarheid en zeggen ze dat ze de vruchten van deze visionaire benadering in korte tijd hebben verzameld.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.