4. Internationaal Iron and Steel Symposium gestartInternationaal IJzer- en Staalsymposium
Internationaal IJzer- en Staalsymposium

3 april Karabük en Karabük Iron and Steel Fabrieken (Kardemir) in het kader van de verjaardag van gebeurtenissen in Karabük University heeft traditioneel geworden en samengebracht met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, wetenschappers die werkzaam zijn in de ijzer- en staalindustrie gebied van de International Iron and Steel Symposium begon 4.'S.

En Kardemir Karabük Karabük University in het kader van de oprichting van 3 de gebeurtenissen in april (KBI), 4. Internationaal Iron and Steel Symposium wordt gehouden. 4- 6 NW in april Iron zal worden gehouden op Steel Institute, de International Iron and Steel Symposium in ons land en over de hele wereld, wetenschappers, deskundigen, academici, studenten en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven om nieuwe ideeën te bespreken bij elkaar komen, de internationale partners voor toekomstige samenwerking krijgt de gelegenheid om te vinden.

De opening van het symposium vond plaats op de conferentiezaal van het IJzer- en Staalinstituut van Karabük University. Openingsceremonie van de Industrie en Technologie vice-minister Hasan Büyükdeniz, Karabük gouverneur Fuat Gurel, gouverneur Erdogan Bektas Zonguldak, Karabük burgemeester Rafet Belasting van Karabük rector magnificus Dr. Refik Polat, General Manager van Kardemir Hussein Soykan met overheidsinstellingen managers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, nodigde docenten, wetenschappers en studenten woonden.

Rector Polat: We doen er alles aan om permanent te zijn in onze successen

Prof Dr. Refik Polat
Prof Dr. Refik Polat

Sprekend bij de opening van het International Iron and Steel Symposium 4 Karabük University Rector. Dr. Rafik Parker, heeft traditionele Symposium zullen ijzer en staal reuzen in Turkije en de wereld dat ze willen mensen samen te brengen verder uit te breiden worden.

Rector Polat benadrukte ook de prestaties van Karabuk University op het punt van kwaliteitsonderwijs en internationalisering en zei:

"Karabük University duizend 83 6 350 land Turkije 3. Is met internationale studenten. de meeste Syriërs in Turkije, Turkmenistan, Jemen, Somalië, Cibutil, een Cadle en de Azerbeidzjaanse studenten in Karabük University. Zorg dat onze universiteiten deze studies, de tijd tussen de 500 391 aangekondigd dat de grootste exporteur van diensten van Turkije. bevindt zich in. Uitgerust met zonne-energie systemen en kunnen voldoen aan het jaarlijks verbruik van elektriciteit uit zonne-energie 25 procent van de meest 'groene' Turkije is de universiteiten. In het vreemdetalenonderwijs van 's werelds meest prestigieuze instellingen op het gebied van accreditatie Eaqual eerste keer in Turkije is de enige staat universiteit. Hoewel het in 2008 is opgericht, is het de 20-universiteit die de snelste baan onder zijn universiteiten heeft. Karabük University, 's werelds meest gerespecteerde 82 lijsten door het scannen van de studie gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature die deel uitmaken van de Index, zoals aangekondigd in de ranglijst artikelen, 19 tussen universiteiten in Turkije. is gerangschikt. Onze universiteit heeft onlangs de TÜSİAD-vlag voor ondernemerschap gewonnen als de universiteit die de meeste studenten naar het ondernemerskamp van TÜSİAD heeft gestuurd.

permanent te zijn, zei dat het succes van alle inspanningen van de Rector opgemerkt dat uitgeoefend Parker, waardoor de nadruk op het uiterlijk sterk met Kardemir van de universiteit, "We willen het perfect deze vereniging dat zelfs laten we de wereld en Turkije te proeven. Ik ben Kardemir erg dankbaar voor zijn intimiteit en samenwerking op onze universiteit

Vice-minister Büyükdede: de inputkosten van Filyos Port en Kardemir zullen dalen, het concurrentievermogen zal toenemen

Bekijk het volledige profiel van Hasan Yildirim
Bekijk het volledige profiel van Hasan Yildirim

Spreken op het symposium Industrie en Technologie vice-minister Hasan Büyükdeniz Filyos benadrukte het belang van de haven "een van de belangrijkste bijdragen aan de ontwikkeling van Kardemir's in afwachting van de afgelopen jaren en ik denk dat moet worden ingevuld onverwijld Harbor Filyos vanaf het podium op het moment tot het einde." Zei hij.

Onderstrepend dat Kardemir een bijzonder belang heeft in de Turkse industrie en de Turkse ijzer- en staalsector, is de speech van Büyükdede als volgt:

"Xnumx'l jaar serieus overwogen het sluiten van vandaag Kardemir dit punt in de moeilijke dagen die hij achterliet, waardoor de jaarlijkse productie van 1990 600 miljoen ton duizend ton vandaag. Het is georiënteerd in de afgelopen jaren om het doel van onze toekomst te bereiken als organisatie meer dan $ 3 miljard dollar hebben geïnvesteerd.

Een van de belangrijkste bijdragen tot de ontwikkeling van Kardemir is de vertraging van de haven van Filyos, die al jaren wacht en zich nu in de fase van voltooiing bevindt. Met de ingebruikname van deze haven bevinden we ons in de kracht van het feit dat de inputkosten van Kardemir aanzienlijk zullen dalen en de concurrentiepositie zal toenemen.

We zijn 17 kaart van Turkije in april met het ministerie van transport logistiek. Ons werk in de haven in Turkije op het gebied van het spoor en over de weg, hoe verder te werken aan de ontwikkeling van logistieke strategieën met de industrie. Een deel van ons lopende werk is het verbinden van de haven in Kardemir en de industrieën in deze regio. We proberen een infrastructuur te coördineren die een centrum voor de ijzer- en staalindustrie in deze regio zal worden.

Karabük Iron universiteit - faculteit leden werken voor de staalindustrie en de noodzaak om in dit gebied, evenals studenten van de opening van de afstand die de Turkse staalindustrie en de ontwikkelingen die wij zien als een belangrijke bijdrage aan Kardemir. We willen de Karabük University bedanken voor hun inspanningen op dit gebied. We wensen onze successen toe aan onze Rector en faculteitsleden

Gouverneur Gürel: We hebben een plan om onze regio tot de belangrijkste regio van de ijzer- en staalsector te maken

Karabük Gouverneur Fuat Gürel
Karabük Gouverneur Fuat Gürel

Tijdens de opening van het symposium zei de gouverneur van Karabük, Fuat Gürel, dat ik wil zeggen dat de Universiteit van Karabük een symposium is dat ons opwindt. We geven om dit symposium omdat de ijzer- en staalindustrie in ons land het eerst is begonnen

Herinnerend dat Kardemir in Karabük was gevestigd als een strategische regio, zei gouverneur Gürel: Val We hebben een plan om van onze regio de belangrijkste regio van de ijzer- en staalsector te maken. Als Karabük, maken wij daar deel van uit. Zeer waardevol voor ons. Ik denk dat dit symposium een ​​belangrijke plaats inneemt in de naam van de regio's Karabük, Bartın en Zonguldak.

Kardemir General Manager Soykan: Productiedoel 2021 aan het begin van het jaar 3,5 miljoen ton te gaan

General Manager van Kardemir Dr Hüseyin Soykan
General Manager van Kardemir Dr Hüseyin Soykan

General Manager van Kardemir Hüseyin Soykan bracht in zijn toespraak op het symposium belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot Kardemir over. Soykan zei na het 2002-jaar, Kardemir had een grote productietoename.

I 2018 miljard 1 miljoen ton staal werd geproduceerd in 800. Turkije 37,5 miljoen ton. Als Kardemir kwam miljoen ton 2,4, in feite, na Turkije Kardemir 2002 en maakte meer van een stijging dan de toename van de wereldproductie. Dit jaar hoop ik dat we voor de eerste keer 2.5 miljoen ton gaan halen, dit is ons doel. 3 maandelijkse gegevens blijkt ons ook dat, maar niet genoeg, ons uiteindelijke doel aan het begin van het einde van volgend jaar, met een aantal investeringen, we hebben de basis gelegd dit jaar of 2021 jaar gaan op 3,5 miljoen ton, en daarmee de wereld 2 miljoen ton en een hogere schaal van Kardemir zal de wereldwijde rol gekregen hebben. "

Wat betreft de toekomstige projecten van Kardemir, zei Soykan dat ze milieuverplichtingen blijven nakomen, vooral met betrekking tot milieuvervuiling. Soykan verklaarde dat zij belangrijke stappen in sociale verantwoordelijkheidskwesties hebben ondernomen en twee nieuwe projecten hebben genoemd en de volgende informatie hebben gegeven:

"Akdeniz onderdak van project engineer van onze club. Dat zal doen Kardemir Industry Museum, op het moment dat hij begon aan het project te realiseren. Omdat om de geschiedenis te vertellen aan toekomstige generaties, wat is erg belangrijk voor de overdracht dat is gebeurd in het verleden en op dit punt in het wachten voor ons met een goede service. Een ander onderwerp; Akdeniz we hadden een bioscoop, een theater, een cultureel centrum, we er zeker van. "

President of Rollers Association Baylan: Filyos Port is zeer noodzakelijk voor ons om te kunnen verkopen aan Europa en Europa.

Voorzitter van de Vereniging van Rollers Pehlivan Baylan
Voorzitter van de Vereniging van Rollers Pehlivan Baylan

Voorzitter van de Re-rollers Association Wrestler Baylan, informatie over haddecilikl in Karabük overdragen zijn toespraak op 15 ton, het produceren van een haddecilik vandaag uur 40 ton dat punt dat werd gebouwd en vandaag 100 - benadrukte dat 120 exporterende landen industriëlen.

Baylan, bijzonder de aandacht vestigen op het belang van de haven van Filyos voor Kardemir die zullen bijdragen in de defensie-industrie "Aarde, Filyos Port voor ons om onze verkoop naar Europa te maken voor hard nodig." Hij zei.

Na de openingstoespraak, 4. Internationaal Iron and Steel Symposium ging verder met de presentaties van uitgenodigde sprekers. In de middagsessie "Iron - staalindustrie 2023 Vision" werd ook uitgevoerd op het paneel. 6 deelnemers aan het symposium zal duren tot april, de huidige situatie in de sector ijzer en staal, zal presteren gepland voor toekomstige projecten en presentaties over verschillende onderwerpen.

Rectoraatsbureau ontmoet

Rectoraat kantoor
Rectoraat kantoor

Karabük University georganiseerd door 4. International Iron and Steel Industry and Technology Symposium voor de vice-minister Hasan Büyükdeniz, Karabük Gouverneur Fuat Gurel Zonguldak gouverneur Erdogan Bektas en Karabük rector magnificus Dr. Hij bezocht Refik Polat op zijn kantoor.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.