3 Miljard 650 Miljoen Lira 'Garantie' Betaling aan Mega-projecten

miljard miljoen in megaprojecten
miljard miljoen in megaprojecten

Het nettobedrag met betrekking tot de AV-garantieprijs voor de Yavuz Sultan Selim en Osmangazi-bruggen, de Euraziatunnel, de snelwegen Istanbul-Izmir en North Marmara werd aangekondigd. De regering naar de projecten volgende week zal 3 miljoen 650 miljoen TL-betaling doen. Dit geld komt uit de zak van de burger.


Yavuz Sultan, di Mega Dev genaamd, werd bekroond met Osmangazi-bruggen en İstanbul-İzmir en North Marmara-snelwegprojecten volgens BOT-methode. Staatsvee-voertuigen garanderen voor deze projecten. Overgangen werden bepaald in vreemde valuta. Als de overtochten van het voertuig onder de garantielimiet blijven, betaalt de staat het verschil met de belastingen die hij van de staatsburger ontvangt.

Hoe worden de betalingen voor de garantie berekend? Garantiebetalingen zijn gebaseerd op de 2-dollarkoers van januari van het betreffende jaar. Deze wisselkoers wordt berekend en betalingen worden gedaan in april van het volgende jaar.

NET RAKAM

Volgens het nieuws van Olcay Aydilek uit Haberturk heeft Ankara de berekeningen gemaakt met betrekking tot de betalingen die moeten worden gedaan in het kader van de el-garantie "voor het jaar 2018. Gebaseerd op 2 januari 2018 droog. Dienovereenkomstig, volgende week of de volgende week, de volgende week, de brug en snelwegprojecten, zal 3 miljard 650 miljoen TL worden betaald.

GELD KLAAR

Is het geld dat nodig is voor betaling gereed? Ja. Er werd vernomen dat de nodige middelen aan het directoraat-generaal van de snelwegen waren toegewezen voor garantiebetalingen. Ambtenaren zeiden: “Financiering is geen probleem. Betalingen worden gedaan voor het einde van de maand. '


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties