Drijvend beton bij Köşulu JunctionYuzbasilar verbreekt het beton in de doorbraak
Yuzbasilar verbreekt het beton in de doorbraak

Kocaeli Metropolitan Municipality voert belangrijke projecten uit om de belangrijkste verkeersaders in de stad vloeiend te maken. In deze context worden nieuwe kruispunten uitgevoerd in D-100 en D-130 en worden de wegen getransporteerd. D-130'da Metropolitan Municipality Transportation Department, het district Gölcük Yüzbaşılar doet een brugknooppunt. Het verkeer zal in de regio worden opgeheven en het verkeer zal worden verbeterd. Bij de Captives Junction, waar de werken intensief worden voortgezet, wordt het beton op de balken gegoten. Het kruispunt van de kapiteins wordt binnenkort geopend en de dienst is gericht op het bieden van burgers.

TAFELVERGADERING OP VEROORZAAKTE BALKEN
In het lopende project is de installatie van de 192-straal van de brug voltooid. De werken van de duiker gemaakt voor de stroom onder de kruising waren ook voltooid. 85-balken werden geïnstalleerd in het project waar de 192 van de grondwerken was voltooid. In het project wordt nu beton gegoten op de balken die tussen de benen zijn geplaatst. In het kader van het project worden op de zijstraten elektrische infrastructuur, bestrating, asfaltverharding en andere bouwwerkzaamheden voortgezet. In het project waar de afwatering van de snelweg doorging, werd ook de keermuur gebouwd door het Naval Air Base Command voltooid. Daarnaast worden opgravingen voortgezet op de weg naar beneden naar de kruising van de Captains Junction.

IŞIKLAR KALKACAK
D-130 in de kruising wanneer het project is afgerond, in het bijzonder door middel van lange-afstand vrachtvervoer dat wordt gegenereerd opgelucht. Golcuk-2, na Değirmendere Interchange Captain zal transitverkeer te maken in de regio van de kruising. Golcuk-2 ligt na de kruising wordt geregeld door verkeerslichten en de huidige captain's Crossing brug naar het kruispunt te ontspannen.

RETOURNEREN ONDER BRUG
Het hoofdverkeer op de snelwegen Değirmendere en Gölcük-130 op de snelweg İzmit-Yalova (D-2) wordt ter plaatse van de hoofdsteden voorzien door de voltooiing van het project. Het project elimineert de verkeerslichten in de hoofdsteden. Yalova en Izmit richting bochten worden gemaakt op de rotonde onder de brug.

190 METERBRUG
In het kader van het project, 190 meterlengte, 8-spanwijdte overbrugt eenvoudige balkbrug met voorgeladen. Door transparantie in het kruisingsgebied te bieden, worden de randzettingen op de bruglengte gehouden voor een veilig, beveiligd gebied met een rotonde onder de brug.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.