Naar het einde op Float Boulevardaan het einde van de yuzaki-boulevard
aan het einde van de yuzaki-boulevard

De 2018 straat en straat in 26 is gerehabiliteerd tot leefbare plaatsen.

In het jaar 2018 26 straten en steegjes die leefbaar ruimtes maken en rehabiliteren Metropolitan Municipality is het grootste deel van het werk voltooide een paar maanden geleden om te beginnen ze te bewerken, zodat het werk van de boulevard.

Tajdid 3.3 kilometer lang het aansluiten van de kruising van Mung, 50 meter breed maakt ze zo hun werk op straat Metropolitan gemeente werkt stap voor stap 1.1-kilometer sectie.

Yüzayı Boulevard wordt het gezicht van Malatya

De trottoirs, wegen en verlichtingswerken waren grotendeels voltooid. 1.5 meterbrede dubbelzijdige fietspaden, bebossing en groenvoorziening blijven. Het 10-meterbrede mediale werk dat de straat in tweeën verdeelt, is nog in volle gang. De geplande kas zal de grootste groene mediaan in Malatya zijn.

Het obstakel voor wegwerkzaamheden is in recente gebouwen ingestort

Metropolitan Municipality Mayor Hacı Uğur Polat, lopende onderzoeken naar het werk dat is verricht door het onderzoek te onderzoeken, hebben uitleg gegeven over het werk.

Boulevard of hen zo, Zuid-Zone aansluitingen is een van de manieren van de westelijke ringweg en president Haji Uğur Polat, wat aangeeft dat het verkeer, "2018 26 straten en steegjes te verlichten in het jaar, we waardig Malatya gemaakt. We zijn Malatya grootste en één van hen, zodat de vlakke straat in fasen Avenue. We staan ​​op het punt de 3.3-kilometer van onze 1.1-mijllange straat af te ronden. De resterende structuur in het midden van de weg in 2.2-kilometer deel van de vernietiging had in de afgelopen maanden gemaakt. Momenteel doen we infrastructuurwerk op die afdeling. Wanneer alle werken zijn voltooid, zal het verkeer in de stad Malatya meer ontspannen zijn. Het wordt het gezicht van de Malatya Boulevard. Ik wil graag al mijn collega's bedanken die hebben bijgedragen

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.