Vervoer naar Yeşilyurt Technical CampusWe zorgen voor het vervoer van de technische campus van de rally Yesilyurt met een railsysteem
We zorgen voor het vervoer van de technische campus van de rally Yesilyurt met een railsysteem

Yesilyurt Mayor Mehmet Cinar, giriş Malatya Turgut Ozal University Yeşilyurt Technical Campus, de westelijke ingang van onze stad, zal het aantrekkingscentrum transformeren. We plannen een spoorwegsysteem voor onze regio om de transportinfrastructuur van onze Technische Campus modern en comfortabel te maken

Yeşilyurt Burgemeester Mehmet Çınar en Malatya Turgut Özal Universiteit Rector. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya Turgut Özal University, die in dienst zal worden gesteld binnen het Yeşilyurt Technical Campus-gebied, werd onderzocht.

"TURGUT ÖZAL WE STEUNEN ALLE DIENSTEN VAN ONZE UNIVERSITEIT"

Malatya Turgut Ozal University Yesilyurt Technische Campus zoals gepland door de locatie van de universiteit binnen Yesilyurt burgemeester zei na het onderzoek in het veld, Mehmet Cinar, "in de ruimte die voor onze Malatya Turgut Ozal University en we opmerkingen in de bouw van gebouwen beschikbaar. We plannen het beste voor onze stad door samen te werken in het hele proces. Onze universiteiten zijn van plan een tekort aan transport te zijn binnen het kader van de noordelijke ringweg brug en spoorlijn zal het vervoer per spoor systeem aan direct Beylerderesi uit het station om daar te verzekeren wanneer hij zijn opleiding begon. Om onze universiteit een comfortabelere omgeving te bieden, zullen we de Yesilyurt Vocational High School onderbrengen in het gebied dat door onze gemeente wordt toegewezen. Onze universiteit is van plan deze plek aan te bieden als een technische campus waar hoogtechnologische opleidingen worden gegeven en die op verschillende afdelingen zullen plaatsvinden. Dit is van de Faculteit der Geneeskunde, traditionele en complementaire geneeskunde, de Civil Aviation of Engineering en Natuurwetenschappen Faculteit van de Gemeenschap Science van Yesilyurt Vocational High School of Foreign Languages ​​Faculteit van het Department of Business en in veel gebieden, zoals de Strategische Onderzoekscentra, presidentiële gebouw zoals in zal dienen als een zeer moderne campus. Yesilyurt Municipality als de mooiste vorm van service in de zin dat we steun in onze handen zullen geven. We zullen ons deel doen op het transportpunt. We zullen ondersteuning bieden bij het uitbreiden van het campusgebied

"DANK AAN ONZE BURGEMEESTER VAN YEŞİLYURT VOOR ONZE STEUN

Rector van de Turgut Özal-universiteit Dr. Aysun Bay in Karabulut, dankzij de burgemeester van Yeşilyurt bedankte Mehmet Cinar.

Beweren dat het transport naar de Yeşilyurt Technical Campus gepland is via het spoorwegsysteem, Prof. Dr. Dr. Aysun Bay Karabulut, ı Elke universiteit verwierf de aankoop van de stad. De verworvenheden van Malatya Turgut Özal University zijn de prestaties van Malatya. Op deze campus gaan we binnenkort het onvoltooide gebouw repareren en repareren. We zullen al onze moderne en technische projecten uitvoeren in Yeşilyurt Technical Campus. Ik wil graag onze dank uitspreken aan onze burgemeester van Yeşilyurt, de heer Mehmet Çınar en zijn team, die van plan zijn om spoorvervoer te verzorgen in het kader van transport.

Rector van de Turgut Özal-universiteit Dr. Aysun Bay Karabulut, Yeşilyurt Technical Campus-gebouwen die zich in de liefdadigheidsinstelling bevinden, kunnen hun naam oproepen om gebouwen te bellen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.