Het einde van het ontwerp van de binnenlandse autode binnenlandse auto is tot een einde gekomen in het ontwerp
de binnenlandse auto is tot een einde gekomen in het ontwerp

Turkije Automobile Enterprise Group (togg) CEO GurcanTurkoglu King, de tweede dag van Uludag Economic Summit gedeelde informatie over de binnenlandse auto-project dit punt.

Eaton zei op de etti Future of Mobility Ecosystem-olan-sessie dat de 3 qua mobiliteit een megatrend is die effectief is op het grote gebied.

Karakaş zei, ot Voertuigen zullen worden omgezet in een elektronisch, elektronisch, autonoom netwerk. Het sociale leven zal worden getransformeerd, smart home, smart building, smart cities en woonruimtes zullen veranderen en de deeleconomie zal op de voorgrond treden. Bovendien zullen de wetten veranderen en zullen protectionisme en emissienormen voor het milieu opnieuw worden gedefinieerd

Karakas, met de vooruitgang in accutechnologie, elektrische voertuigen verkregen door te benadrukken dat beschikbaar voor aankoop te worden, "Daarom is de verbrandingsmotor, die in een kortere tijd dan we dachten auto's, volledig elektrische voertuigen zullen worden. Elektrische auto conversie trend versneld in de auto, autonome voertuigen, 'connected' ie het versnellen van de omzetting van andere megatrends zoals mobiliteit, connectiviteit en delen. Ze sneden alle technologie om verbinding met het internet dankzij de digitalisering, "zei hij.

auto's van alle technologische veranderingen die van invloed Cars (1. Na ons huis en onze 2. werkplek) het derde woongedeelte ook overdragen Gürcan Koning zet, de mededinging als gevolg van de transformatie van de industrie is de basis van het delen van deze derde leefruimte en Google, Apple en de reden voor de interesse in deze zaken door bedrijven als Amazon merkte ook op dat het gebied in kwestie.

'WERELDWAGEN OPSLAAN'

TOGG CEO, de wereldwijde automotive-markt blijft groeien, zei: dol 2017 biljoen xnumx 3.7 omzet, 2035 biljoen dollar omzet wordt verwacht 5.7. De omzet zal groeien, maar in 2035 zal het aandeel van de klassieke autofabrikanten in de totale winst dalen naar 60. 2035 is het jaar van het volgende modeljaar voor autofabrikanten, dus ür na morgen X.

Vandaag zal het aandeel nieuwe mobiliteit, dat alleen 1-aandelen ontvangt, naar verwachting toenemen tot 40. Dit percentage is te wijten aan producten of bedrijfsmodellen die nog niet zijn voortgekomen uit het 40-ecosysteem. De enige verwachte winstgevendheid is 2035 miljard dollar in 155. We kunnen aannemen dat de omzet ook 10 vast is

Karakaş, die zich bewust is van deze transformatie, is zich ook bewust van de klassieke producenten, dus de volgende 10 29 in het jaar van de investering van de klassieke fabrikant in nieuwe gebieden zal 300 miljard euro bedragen, zei hij.

Karakaş zei, şehir Er zijn serieuze veranderingen in de stedelijke wetgeving met slimme steden. In mijn vorige bedrijf hebben we onlangs strategische projecten gemaakt met Londen, Monaco of Madrid. Zelfs in de grootste toeleveringsbedrijven ter wereld zijn klanten niet alleen traditionele autofabrikanten. Om deze reden is de automobielsector met de verandering van het mobiliteitsecosysteem van eigenaar veranderd ", zei hij.

'De omzet potentieel in Turkije, is er'

bovengenoemde mega trends van de ontvangen kon worden onderstreept Gürcan King, "auto dichtheid in Turkije aandelen van Turkije, we zien als we vergelijken met landen met een vergelijkbaar inkomen per hoofd, elk jaar tijdens onze 12 jaar verkocht vandaag 750-800 duizend voertuigen op 1 miljoen extra voertuigen we moeten verkopen. Turkije zal ook een stijging van het inkomen zal waarschijnlijk tellen plaats. Zolang het inkomen blijft stijgen, zullen de mensen, de goederen die we produceren, de diensten gaan van A naar B. Daarom moet de penetratie van mobiliteit toenemen. Omdat er een ernstige verkoop potentieel in Turkije. Dat is wat het betekent. Als we het niet doen, zullen we deze tools Eğer importeren.

Eraan te herinneren dat Turkije miljard dollar vorig jaar 11 32 miljard dollar van de export realiseerde een totale industriële toelevering van de koning, "maar zoals te zien is met de sneeuw mobiliteit ecosysteem verandert handen zwembaden. 2030Alle onderdelen die vandaag worden vereist, kunnen voor een groot deel niet van auto's worden geëist. Daarom moet de transformatie in Turkije zijn begonnen. Het TOGG-project is in deze zin ook een kern. Dat is de reden waarom onze eerste vergadering van de Vereniging van Automotive Supply Industry in Turkije (TAYSAD) with've gedaan. Omdat we aan het begin van het werk wilden vertellen dat we werken aan een ecosysteem dat in de ontwerpfase kan worden verbonden, omdat de technologie rond deze kern zal worden gevormd.

Karakaş zei, undan. We waren betrokken bij deze mega-trein van de laatste wagen. We moeten hard werken om het te bereiken, het is niet gemakkelijk, maar zoals ingenieurs zeggen, "raketwetenschap." Laten we niet vergeten dat de 2022'da 's werelds nieuwe elektrische model op de 60 zal worden vrijgegeven. Daarom is ons doel om de markt te betreden in 2022.

Omdat vanaf deze datum, de markt langzaam maar zeker gevuld zal worden met elektrische voertuigen, zei Çünkü.

'ONZE CONCURRENTEN 100 IS NIET DE MERKEN'

auto omvang van het project en bijbehorende systemen voor de productie van intelligente gereedschappen die in de beoordeling van de openheid tussen ons en de ontwikkelde landen van de Koning van Turkije, "Ik kan niet zeggen dat er een kloof bestaat tussen ons en het westen van ons land. Onze auto 2022 wordt de eerste elektrische SUV die in het jaar door een niet-traditionele fabrikant op het Europese continent wordt geproduceerd. De race in dit gebied begint net. De bedrijven die aan de start verschijnen zijn bijna identiek. Onze concurrenten zijn geen jaarlijkse 100-automerken. Maar in China werkt 3 / 4 500 aan een deel van het ecosysteem dat het meer zal creëren dan de auto zelf. "Bedrijven die onze concurrenten begrijpen van snelle, eenvoudige en wendbare, elektrisch-elektronische, aangesloten apparaten en slimme toepassingen zoals die in China.

'ONTWERPSTAP IS IN DE DAGEN VOLTOOID'

TOGG-CEO Karakaş heeft informatie gedeeld over de huidige situatie in het binnenlandse autoproject. Gürcan Karakaş zei, önümüzdeki Het ontwerp zal in de komende dagen worden voltooid. We bepalen de technische specificaties van het voertuig. We gebruikten de 900 om te bepalen of de auto werd gebruikt of niet. We zijn al bezig met het ontwerpen van de elektrische elektronische architectuur die we in onze andere modellen kunnen gebruiken om dit voertuig te volgen. deze producten of intellectuele en industriële eigendomsrechten van het werk in de juridische zin, wij op pad gaan in 2022 volledig tOGGer die zal deel uitmaken van Turkije, "zei hij.

2021 einde, het eerste kwartaal van de 2022-homologatiewerkzaamheden zal worden afgerond met het overzetten van Karakaş, 2022 onderstreepte het begin van de verkoop van het voertuig in het midden van het jaar.

'20 DUIZEND MENSEN ZULLEN WORDEN GELEVERD'

De binnenlandse auto-project, Turkije intelligente voertuigen en daarmee samenhangende ecosystemen produceren weinigen hebben een strategisch belang te leiden tot de deelname tussen ontwikkelde landen merkte op dat Karakas, "Dit project niet alleen gekeken als een auto project. Vanaf het begin, altijd "ging uit van hun manier om meer dan een auto te maken", zeiden we. Omdat ons project draagt ​​bij aan het BBP in het jaar 15 het ecosysteem zullen mobiliseren 50 miljard euro, een positieve bijdrage aan het tekort op de lopende rekening 7 miljard euro en de bijdrage aan de werkgelegenheid zal duizend mensen direct en indirect ongeveer 20, "zei hij.

Met het project, dat werd opgericht jaren droom is gerealiseerd in de auto van Turkije en het informeren van de mondiale milieu zal ook een merk dat Koning zal concurreren te krijgen, "In ons land de universiteit ontwikkeling van de technologie, nieuwe ideeën te ontstaan ​​in de industrie, zullen we de voorste voet naar het gebied van de toepassing te vinden. Tegelijkertijd zijn we van mening dat we de technologietransformatie zullen teweegbrengen die ons land nodig heeft. Om deze redenen zijn we erg opgewonden, mijn collega's en slaap komen niet in het oog.

'KANSEN IN ELEKTRISCH' STIJGEND '

Anadolu Group sprak van de namen in de sessie voorzitter van de Automotive Group Bora Kocak, praten over de conclusies die uit het vorig jaar in Turkije lessen, is overwogen voor investeringen, de verkochte hoeveelheden van de dealers, over kwesties zoals liquiditeitsproblemen in de lease-industrie vertelde ons dat ze waren wat voorzichtiger.

Door het bereik van de lading in de sector elektrische voertuigen in de afgelopen jaren te vergroten, heeft het bereik van de Koçak-markt ertoe geleid dat het assortiment producten in dit gebied naar verwachting snel zal toenemen.

'EIGENDOM ZIJN'

Uniti's CEO, Lewis Horne, zei dat hij dacht dat het binnenkort mogelijk zou zijn om een ​​auto te bouwen op een abonnementsmodel. Meer rendabele en milieuvriendelijke zal inkomsten te verhogen door middel van dit business model söyleyer Horne, zei dat het pand niet hoeft te honderden voertuigen te gebruiken in dit gebied hebben gezegd dat zij zich tot duidelijke en eenvoudige ontwerp.

Rafael Maranon, CEO van Wavyn, legde uit dat ze technologie voor autonome voertuigen produceerden. Op basis van zijn ervaringen bij Maranon, Amazon en Cisco, denkt hij dat technologie kan worden gebruikt om verkeersongevallen te voorkomen. In de 23 van ongevallen kan alleen worden geblokkeerd met een waarschuwing, "zei Maranon, gericht op het vermijden van ongelukken.

Het ICC is het eerste autodelen in het Midden-Oosten, onder leiding van Vilhelm Hedberg Ze zegt dat het bedrijf dat werd doorgegeven vandaag 500 gereedschappen die in de VAE en zei dat ze een filiaal geopend in Saoedi-Arabië vorige maand opgericht. Short-time sharing tools verklaarde dat een oppervlakte van hem edenhedberg, zou hij veranderen in een soort hobby van het bezit van voertuigen in de toekomst.

Haberturk

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.