Yenişehir Luchtvrachtfaciliteiten 2 Opening in aprilyenisehir luchtvracht
yenisehir luchtvracht

Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BTSO) Gezamenlijke commissies en maart Gewone vergadering werden gehouden in het roomservicegebouw.

BCCI gehouden met deelname van leden van het parlement en professionele commissies Sprekend op de gezamenlijke vergadering Comité van de BCCI vice-voorzitter Ismail Bird, Turkije ging door een moeilijk proces, zei hij. Ismail benadrukte het belang van de maatregelen die tegen valuta schommelingen op de financiële markten gecentreerd Vogels maatregelen, economisch beheer van het bedrijf van het steunpakket aangekondigd na het overleg met de vertegenwoordigers sprak zijn adem de reële sector.

"500 BEDRIJF GEBRUIKT UR-GE"

BCCI Vice President Ismail Bird, zei dat ze blijven om het concurrentievermogen van zijn leden tot BCCI te verhogen, is het aantal UR-D project voorbereid met de steun van het ministerie van Handel interesse in 19 uitgedrukt. Ismail Bird, "Chemical, bouw en bouwmaterialen, liften vervaardigen en die recht hebben om te profiteren van de UR-D ondersteunt ons project als we ons voorbereiden op onze instemming met de meubels sector van ons bedrijf is het aantal 500 overschreden. Echter, hernieuwbare energie, gezondheid toerisme, auto-industrie, bouwprojecten, composiet en plastic, rubber, verwerkte voedingsmiddelen met natuursteen en marmer, textiel en begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe machines sectoren UR-D. Met de goedkeuring van het project tot het einde van dit jaar zullen we de 29 UR & O-projecten hebben bereikt, "zei hij.

OF YENİŞEHİR LUCHTVAARTFACILITEITEN ZULLEN IN 2 APRIL OPENEN "

de ontwikkeling doelen op basis van de uitvoer van Turkije heeft altijd benadrukt zijn overtuiging dat zij overeenstemming Ismail Bird, "de Verenigde Naties zal bereiken, erkende 188 het upgraden van de Bursamız het succes bar bewijs van het succes te exporteren naar landen die vallen onder de activiteiten Logistics A.Ş., die ook waarde toevoegen aan ons land Akdeniz Airport Air Cargo Facility ' ni 2 is van plan om in april te openen. Luchtvrachttransport zal onze exporteurs aanzienlijke kosten en concurrentievoordeel opleveren. Hava

ORGANISATIES ZULLEN DE EXPORT IN APRIL VERHOGEN

BCCI Vice President Ismail Bird, zei dat ze bewerkt een reeks van activiteiten van het programma zal de export van Bursalı bedrijf in april te verhogen, zei: "2- 4 tussen april Merinos Atatürk Congres en met de medewerking van 40 zakelijke professionals uit 350 land Cultural Center, zal Bursa organiseren Textile Show voor. 15-16 We zullen tussen april en april een Turks-Duitse vakbeursevenement houden. Daarnaast zal onze zorg voor onze bouw en de bouw en vastgoedsector nauw Ricing Stad fair gehouden tussen de 18-21 april. Bursamız onze leiders en de toekomst van professionele commissies op zijn plaats om de dag te redden met de steun van onze raad kreeg vandaag een fictieve stedelijke identiteit. Als BTSO zullen we kracht blijven toevoegen aan Bursa's bedrijfswereld

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.