Siirt Airport geopend voor vlucht voor ongeveer 2 jaarluchthaven is ongeveer een jaar gesloten
luchthaven is ongeveer een jaar gesloten

Turkish Airlines hervatte zijn vluchten naar Siirt. THY Airbus A319-passagiersvliegtuigen met het vluchtnummer van TK2656 kregen een ceremonie. Siirt-gouverneur Ali Fuat Atik, General Manager van Turkish Airlines Bilal Ekşi, voorzitter van de raad van bestuur en adjunct-directeur-generaal Mehmet Ateş 'interesse in de vlucht was groot.

In zijn toespraak tijdens de ceremonie gehouden op de luchthaven in Siirt Gouverneur Ali Fuat Atik is door de jaren heen 2 ambtenaren in de stad voor de opening van de gesloten luchthaven re-vlucht, journalisten en zei dat ze studies uit te voeren met de steun van maatschappelijke organisaties.

Atik zei dat het eerste probleem dat hij tegenkwam toen hij in Siirt begon te werken, een gesloten vliegveld was.We spraken over onze problemen en we begonnen een oplossing te vinden voor onze problemen. We gingen naar Ankara, Istanbul. Gelukkig hebben we de strijd gekoesterd die we in het verleden hebben gemaakt door ons vliegtuig op de landingsbaan aan te raken

Iz Meneer President Recep Tayyip Erdoğan's woorden vielen niet. 'Dit vliegtuig zal hier landen.' Er werd gezegd en zijn woord niet op de grond liet liggen. Dit is een ander soort geluk voor ons. Ücad Atik benadrukte dat hun gevecht om de opening van de luchthaven gelukkig eindigde.

General Manager Bilal Ekşi van Turkish Airlines zei in zijn speech dat Turkish Airlines Siirt verbindt met Istanbul en 124 met het 306-vluchtpunt in het land. In feite is dit het verhaal van de afgelopen twee jaar. Daarom kwamen we met 100, niet 110 procent van deze vliegtuigen, nadat we ervoor gezorgd hadden dat we veilig konden landen.

Informatie over de activiteiten van DHMI op Siirt Airport Fire:

Erken De infrastructuur van het apparaat, die de glijhoek van het vliegtuig aangeeft, is gemaakt. Taxibaan, omheiningsdraadomheining, ringwegen De bouw van de luchthaven werd voltooid. Dus we hebben een vlucht gemaakt. Onze localizer is in dienst gesteld. Er waren al 1-stukjes VOR, 2-stukjes DME en 1-stukjes NDB voor de landing van het vliegtuig. Daarnaast hebben we een deel van de ILS die we de Buraya enige localizer Bunlar noemen gerangschikt. De huidige landing is ook meer lokaal dan de andere apparaten die ik heb genoemd. Als gevolg daarvan hebben we ons werk gepubliceerd

Vuur, waarin staat dat al deze werken van DHMI het Vuur bekronen, ik steun in dit opzicht nooit hun steun aan onze President, onze Minister, Dhr. Minister, Dhr. Viceminister; Ik zou THY management en Mr. General Manager Bilal Ekşi willen bedanken voor het zeer snel uitvoeren van hun werken. Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken aan de heer Gouverneur, de heer Afgevaardigden, de burgemeester en andere openbare instellingen en organisaties voor hun bijdragen.

Na de ceremonie praatte Siirt Airport in het onderzoek van de brand een tijdje met ons personeel.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.