Brandstoflekkage voorkomen voordat het Sapanca-meer wordt bereiktHij was online brandstoflekkage voor het bereiken van het doel Sapanca
Hij was online brandstoflekkage voor het bereiken van het doel Sapanca

Snelweg TEM rijstrook tegen de controle van brandstof lekken van de vrachtwagen te verliezen voorgedaan als gevolg van de val, werd gedwarsboomd bereiken Sapanca Lake, de onmiddellijke interventie van de SAS-team.

Sakarya Metropolitan Municipality Water en Riolering Administration (verrast) teams, het vinden van een truck blokkeerde de snelweg in de onmiddellijke reactie op een brandstof lek bij het ongeval te wijten aan kantelen van Sapanca Lake mengen. SAS zei in een verklaring van het directoraat-generaal over de kwestie, "Kırkpınar plaats TEM snelweg werd omvergeworpen door het passeren van rijstrook tegen de controle van apparaten geïnstalleerd en navigeren richting naar Istanbul van Ankara richting te verliezen. De brandstof die uit de brandstoftank van de vrachtwagen stroomt, is in het kanaal aan de rand van de snelweg terechtgekomen. Onze teams kwamen meteen tussen in de situatie en bereikten het lek voordat ze Lake Sapanca bereikten. We zullen blijven werken bij 7 / 24 om Sapanca Lake te beschermen

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.