Cijfers die in de Baai van Izmir reikenverheugen zich in izmir
verheugen zich in izmir

Het oppervlaktereinigingswerk van de gemeente Izmir in de Golf, aangename ontwikkelingen is opmerkelijk. 2015 in 2250 tonnen verzameld afval, 2016, 1638 in 2017, 1199 in 2018, 641 in XNUMX-tint in de regressie. In dit verval was de gevoeligheid van de mensen in Izmir van invloed op de schoonmaakwerkzaamheden van de Metropolitan Municipality.

Izmir Metropolitan Municipality maakt de oppervlakteafval in Izmir Bay schoon met 7-dagen, 2-zeeveegmachine, één boot en vuilnisinzamelingsteams. De nieuwste gegevens van Izmir Metropolitan Municipality Environmental Protection and Control Department, die meldt hoeveel afval elk jaar uit de Golf komt, waren ook blij. De hoeveelheid afval verzameld uit de İzmir Bay, die ooit werd gebruikt als een büyük vuilnisbak Bir, is aanzienlijk gedaald in de afgelopen vier jaar. In 2015, terwijl de hoeveelheid drijvend vuilnis verzameld uit de Golf 2250 ton was, daalde dit cijfer in 2018 naar 641. Izmir Metropolitan Municipality functionarissen in dit najaar de belemmeringen geplaatst in de Gulf exits, het opruim werk uitgevoerd in de kreken en de inspanningen van de bevolking van de Golf schoon te houden, zei hij. 2015 tonnen afval werden verzameld uit de Golf in 2250, 2016 ton in 1638, 2017 ton in 1199 en 2018 ton afval in 641.

Reinigingsvloot van de Golf
Izmir Metropolitan Municipality's "Blue Bay" vloot, het doen van normale reiniging van de baai elke dag. uitgerust met high-tech "Blue Bay" dat de zee schoner baai oppervlak reinigt met het schip in de vloot Metropolitan Municipality teams, zeer ondiepe gebieden en de waterkant deze business, "Milieu 1" garbage collection boot, helpen het land de kant scoops lopen met zwarte garbage collection team. Het verzamelde vaste afval wordt met het transportbandsysteem naar de vuilniswagen overgebracht.

Izmir Metropolitan Municipality baai cleanup vloot 3 Visserij Engineer, 1 Chemische Ingenieur, 1 Chemistry Technician, 2 Captain, 3 chief engineer, 4 Seaman, 2 bestuurder, en 16 zwarte garbage collection maakt dienstdoende personeel.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.