Wat is Vatman, wat doet het en hoe het werkt?wat is het
wat is het

Passagiersvoertuigen die worden gebruikt op speciale rails die worden gebruikt voor stedelijk passagiersvervoer en niet uitsteken op de weg worden tramlijnen genoemd. Deze voertuigen, dwz zij die trams gebruiken, worden Vatman genoemd. Het dagelijks leven als een tram / metro-bestuurder bekend als thuisland; Vooral na de ontwikkelingen in railsystemen zijn technologieën en transportvoertuigen zoals tram / metro in het stadsvervoer belangrijker geworden, het is een grote behoefte geworden.

Ze werken over het algemeen op routes die niet te veel variëren. Hij werkt op de afdeling die aan hen is gewijd. Werktijden tonen flexibiliteit als gevolg van de continuïteit van de dienstverlening en het ploegenstelsel wordt toegepast. Wat doen de burgers?

Wat zijn de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de burgers?

Tram / Metro Bestuurder (Vatman), in overeenstemming met de algemene werkingsprincipes van de onderneming, met behulp van gereedschappen, apparatuur en uitrusting effectief, in overeenstemming met de gezondheidsvoorschriften van werknemers, bedrijfsveiligheid en milieubescherming en de efficiëntie- en kwaliteitseisen van het beroep:

  • Om de nodige controles uit te voeren alvorens de tram / metro naar de weg te nemen,
  • Gebruik van de tram / metro door de snelheid van het voertuig aan te passen en de tijd besteed aan de haltes,
  • Neem tijdens de reis voortdurend de route waar en let op de waarschuwingen en tekens op de lijn,
  • Om aandacht te besteden aan voetgangers en wegvoertuigen langs de route,
  • Om de nodige maatregelen te nemen in het geval van ongevallen en ongevallen, om ervoor te zorgen dat het ongevalsrapport door de veiligheids- en bewegingsautoriteit wordt bewaard,
  • De instructies opvolgen en de nodige maatregelen treffen,
  • Het bijhouden van de onderhoudskaarten van tram / metro,
  • Informeren en leiden van passagiers indien nodig,
  • De oversten informeren over de wensen en klachten van de passagiers.
  • Om te voldoen aan de regels inzake gezondheid en veiligheid op het werk, om ervoor te zorgen dat de plichten en procedures worden nageleefd.

Hoe is Vatman?

Ten eerste moeten degenen die willen werken als een fysieke en mentale invalshoek van de afwezigheid van een handicap, oog-hand voet en gehoororganen gebruiken in coördinatie, verantwoordelijke, geduldige, koelbloedige mensen. Personen met deze kenmerken kunnen hun beroep op een veel comfortabelere manier uitoefenen. Anders dan dat, om een ​​thuisland te zijn;

Om afgestudeerd te zijn aan een middelbare school of een gelijkwaardige school
Zijn militaire dienst hebben gedaan
Niet ouder dan 35
Er mag geen lichamelijke en geestelijke beperking zijn.

Ze zijn werkzaam binnen de gemeenten. Gemeenten geven hiervoor een cursus wanneer het burgerschap nodig heeft. In de cursussen van gemeenten krijgt 23 de nodige theoretische en praktische cursussen en de nodige trainingen voor het cursusproces. Er wordt een schriftelijk en mondeling interview gegeven aan de kandidaten die de cursus met succes hebben voltooid en vervolgens kunnen de personen die dit gedeelte met succes behalen, hun taken als burger beginnen.

Degenen die succesvol zijn in het beroep van patriottisme kunnen dan verder gaan met de trainer, het hoofd van de beweging, het hoofd van de operatie of de verkeersbegeleider.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.