SAKUS om het vervoerscomfort van burgers te verbeterenvergroot het comfort van de burgers
vergroot het comfort van de burgers

SAKUS is vernieuwd door het Department of Transportation om het transportcomfort van burgers in het openbaar vervoer te vergroten. Pistil zei, gil Met de nieuwe functies zullen alle Card Filling Centers de locatie- en adresinformatie op de kaart bevatten. Card54 kan worden gevuld met een creditcard via internet. De creditcard wordt in alle bussen gebruikt als Kart54. Al onze Sakarya-burgers zouden beter zijn. Tüm

Sakarya Metropolitan Municipality Transportation Department heeft de SAKUS-applicatie vernieuwd om het transportcomfort van burgers in het openbaar vervoer te vergroten. Transportation Department in uitspraken over SAKUS herzien in het licht van de recente technologische innovaties Fatih stamper van burgers om eenvoudig toegang tot de applicatie uit de Google Store en de App Store, zei hij.

Onmiddellijke locatie en route
Transportation Department Voorzitter Fatih stamper, "Burgers, onze applicatie die direct toegang tot informatie over de locatie en de route van de bussen mogelijk maakt, vernieuwd we onze sakus op verzoeken van burgers. SAKUS we zijn op het werken met onze burgers over de voordelen van de nieuwste technologie 6 maanden te leven, "zei hij.

Waar is mijn bus?
Stamper, Otobüs Waar is mijn hernieuwde 'bus?' alle busroutes, bustijden, haltes en directe locatie-informatie van de bussen zijn gemakkelijk te bereiken. Alle van de haltes in het centrum van de stad als de Metropolitan gemeente gebracht Smart Stop. Onze stad zal worden gevonden door het intypen van de locatie van de binnenlandse en buitenlandse burgers moeten onze huidige positie en wat lijn te gebruiken, hoe laat het zijn bestemming zal bereiken en het tarief zal deskundig met informatie, "zei hij.

Nooit eindigende kaart
Alacak Alle kaarten voor kaartvernieuwing met bijgewerkte functies zullen locatie- en adresinformatie op de kaart bevatten. Card54 kan worden gevuld met een creditcard via internet. Wanneer de Card54-balans onder een bepaalde waarde daalt, wordt het onvoldoende saldo opgelost door een door de gebruiker opgegeven hoeveelheid automatisch geld te laden.

Saldo onderzoek
Ecek Met het nieuwe SAKUS Card54 kan het 14-nummer van de cijferkaart worden ingevoerd of uitgelezen via de kaart via de NFC-functie. De standpunten, suggesties en klachten van de Sakarya Metropolitan Municipality Solution Desk zullen eenvoudig worden gecommuniceerd via het tabblad Communicatie. Bovendien zullen, met de geplande werkzaamheden die in mei worden geïmplementeerd, creditcards in alle bussen worden gebruikt als Kart54. Voor alle Sakaryi-burgers. Imize

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.