Varsak-busstation op lijnAls u een bus in de tramlijn heeft, begint de reis na maart
Als u een bus in de tramlijn heeft, begint de reis na maart

Metropolitan Mayor Menderes Turel nam de tramrit naar Antalya. Burgers van Türel, 'Jij bent een andere president, je rijdt zijn eigen werk', hij werd gevonden in een liefdesdemonstratie. President Türel, 3. Varsak-Otogar-gedeelte van de Phase Rail System Line begint de reis na 17 maart.

Antalya Metropolitan Mayor Menderes Turel, het stadscentrum, vond een reeks bezoeken. President Türel stapte in bij Antray bij de tramhalte Çallı en reisde naar de woensdagmarkt. President Türel, die met de mensen in de tram praatte, wenste een goede reis.

Evangelie gaf
Burgers letten goed op president Türel. Burger, zeggende: 'Jij bent de president van een ander, je rijdt op je eigen werk', zei: 'Het is een grote eer voor ons'. President Türel, ook burgers 3. Varsak-Otogar-gedeelte van de Phase Rail System Line begint de reis na 17 maart.

De winkeliers bezocht
President Türel, bezocht toen de transacties van Wednesday Market. De beste zakelijke wensen voor de marktkooplieden President Türel, de winkelburger met een welkomstgroet.

Verklaarde de diensten
Na het bezoek had de heer Türel een ontmoeting met de voorzitter van de Antalya Chamber of Pharmacists Mehmet Ertekin en leden van de raad van bestuur. Türel ontmoette ook de handelaars van Gaziler Küçük Sanayi Sitesi.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.