Van Lake Iskele Beach wordt weer opengesteld voor publiek!Van doelen kust pier aan het publiek weer geopend
Van doelen kust pier aan het publiek weer geopend

Van oevers van het treinstation, dat was gesloten voor voetgangers als gevolg van de werkzaamheden voor de promenade van de steiger worden uitgevoerd, na de uitbreiding van de logistieke gebied zal opnieuw worden geopend voor het publiek en werd verklaard om een ​​extra ontspanningsruimte creëren.

Met het oog op het station oevers van het Meer Van gebied van TCDD uit te breiden, de burgers afgewezen de sluiting van de ontspanningsruimte met pier en begint te werken in dat gebied. als gevolg van de sluiting van het voetgangersgebied en is er vooraf geen informatie over het onderwerp veel mensen hebben de situatie kritiek, vooral via sociale media.

ONTMOET DE KWALIFICATOREN
Van het publiek op de resulterende reactie op de AK-partij van provinciaal voorzitter Kayhan Türkmenoğlu met Vangölü activisten Erdogan, voorzitter van de Vereniging van Particuliere TCDD ingenieurs en andere ambtenaren görüştü.tcdd ambtenaren onderwerp is niet zo bekend gereflecteerd, zei hij dat veldwerk te wijten aan het zebrapad te worden gesloten.

VOOR LAND SPOORWEGEN
Erdoğan Özel, de president van de Activistenassociatie van Vangölü, die met de krant over de gesprekken sprak, deelde de volgende informatie: ilgili We zijn met de AK-partijvoorzitter Kayhan Türkmenoğlu geweest. We spraken met de ingenieur en spraken met de autoriteiten. We hebben zijn projecten gezien. Ze vertelden ons in detail wat ze gingen doen. Er is zo'n situatie; het behoort toe aan de gemeente, niet aan de spoorwegen. Ze hebben hier al twee veerboten over gemaakt. De 200-wagen is een volledig uitgeruste plaats. Het was beter als er een North Van Lake Railway station was, we wilden het, maar zij gaven er de voorkeur aan. Deze investering is een investering van miljoenen 470. Investering is een groot bedrijf. Nu breiden ze daar uit, ze gaan de zee in. Omdat de schepen groot zijn, is de onderkant niet voldoende. Ze maakten een kant, en de andere kant was voor hem aan het wassen

FOUT IN INFORMATIE-INFORMATIE
Spoorwegen moeten informeren van het publiek voorafgaand aan het werken met de autoriteiten, maar dat doen ze Private vermelding van: "Er is een gebrek aan voorlichting van het publiek. Het zou leuk zijn als ze dat deden. Al jaren is een plek waar herinneringen aan Van, legde het aan ons, hoewel je weer kon worden opengesteld voor het publiek, zou een gemeenschappelijke ruimte kalmer zijn, meer zou mooi zijn. "Hij zei.

REPEAT RING wordt geopend
Gebieden van het werk dat de burgers als gevolg van het gebruik van gesloten, maar weer zal openen na het einde van de studie, met vermelding van privé-gebruik als recreatiegebied, zei: "Op dit moment, de bouw van de zaak, dus gesloten voor binnenkomst. Zoals gezegd, is een dergelijke situatie niet volledig gesloten. Na het einde van het werk gaan ze open voor het publiek. Ze kunnen ook een gemeenschappelijke ruimte met de gemeente creëren. In feite is er enige waarheid in de respons daarmee verbonden, maar ook een plaats in hun plaats, en een grote investering. Het is een investering ten behoeve van Van. 470 heeft het over een miljoen investeringen. Dan (prestige - Adil HARMANCI)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.