Wagon Café en Bilecik Jeugdcentrum Stap voor staphamsu-wagoncafes met het midden van de Bilecik als een stap voorwaarts
hamsu-wagoncafes met het midden van de Bilecik als een stap voorwaarts

Bilecik Burgemeester Nihat Can, Republiek 100. Hij gaf informatie over Vagon Cafe, een van de projecten van Bilecik.

Verklaring over; '' Hams Wagon Bilecik'i bouwen we stap voor stap met onze Youth Center Café 'Met behulp van uitdrukkingen burgemeester Nihat Can, zei hij:

'' Zoals we bij elke gelegenheid hebben gezegd, houden we van onze jonge mensen en geven we belang aan jonge mensen. In die zin zal onze Bilecik de Vagon Cafe zijn in onze visieprojecten die de doelstellingen van 2023 zullen bereiken. Hams in de vallei, die in het gebied gelegen achter het gebouw TEO Wagon Café in 1000 vierkante meter zal worden gehouden zal een nieuwe attractie punt. In het Project grijpen: Buiten en binnen zitten, eten en drinken gebieden, hebben wagons hun economische levensduur voltooid in overeenstemming met de spoorwegen om het concept van de ruimte (te gebruiken als een keuken Bovendien, tafeltennis, biljart, air hockey tafel spellen zoals ruimte, mini-bowlingbaan zal projecten omvatten met het feit dat we zijn Bilecik'i van de jeugd. we worden gevormd het Centrum Omdat het gebied waar de Hams Valleien;.. Parks Valley Entertainment Center, het Ottomaanse baden en andere gebieden werd gecreëerd Dit zal presteren als eK Wagon met cafés dat gebied nog meer tot leven zal komen en uitgegroeid tot een punt dat samen zullen een beroep doen op onze burgers met onze jonge mensen onze stad en onze mensen Hayýrlý Ugurlu. Ga '' zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.