URAYSİM-project zal verslaving verminderenuraysim-project zal de afhankelijkheid in het buitenland verminderen
uraysim-project zal de afhankelijkheid in het buitenland verminderen

De bijeenkomst over het test- en onderzoekscentrumproject van National Rail Systems (URAYSİM), die werd uitgevoerd in het kader van nationale en nationale projecten, vond plaats in 26 maart 2019 in Eskişehir.

Meeting; Viceminister van Verkeer en Infrastructuur Selim Dursun, vice-minister van Industrie en Technologie Hasan Büyükdede, algemeen directeur van TCDD Transportation Inc. Erol Arıkan, TÜLOMSAŞ Algemeen manager Hayri Avci, rector van de universiteit van Anadolu. Dr. Şafak Ertan Çomaklı en de verwante namen van de spoorwegsector namen hieraan deel.

Industrie en Technologie vice-minister Hasan Büyükdeniz, zeggen dat ze wilden Turkije railsystemen om uitgegroeid tot een centrum geproduceerd zowel de publieke en de aandacht te vestigen op de vooruitgang die in dit verband benadrukt dat de verantwoordelijkheid voor het spoorwegsysteem van de particuliere sector te nemen en zei:

"URAYSİM Project is een van de belangrijkste onderdelen van ons nationalisatie- en nationalisatieproject"

"Als Turkije laat zien hoe een bepaalde sprong in de vervaardiging van wagons kwam tot een punt waar het toestel een serieuze manier zal nemen. We maken nieuwe logistieke plannen. Binnen deze plannen zien we de noodzaak om een ​​groot aantal nieuwe voertuigen te produceren. In dit kader is het noodzakelijk om onze bedrijven de mogelijkheid te bieden om hun producten in het buitenland te testen in plaats van in het buitenland. Zowel onze regering als ons ministerie nemen het URAYSİM-project serieus. Om dit project snel af te ronden, moeten we een goed stappenplan maken en zo snel mogelijk de benodigde infrastructuur- en apparatuurinvesteringen voltooien. De president volgt het project op de voet. De oprichting van URAYSİM is een van de belangrijkste onderdelen van ons lokalisatie- en nationalisatieproject dat we proberen te doen als een bediening. behoeften van Turkije het. "

Ac We hebben dit project nodig, we zullen proberen het in drie jaar af te maken "

Viceminister van Verkeer en Infrastructuur Selim Dursun zei dat ze zullen proberen het URAYSİM-project met belanghebbenden in drie jaar af te ronden.

Dursun zei dat het centrum en de nationale rijkdom verhinderd zouden worden naar het buitenland te gaan. Blijf op de hoogte van technologische ontwikkelingen. We hebben een 2023-visie. Bij het realiseren van deze visiedoelen zullen we een prachtig centrum hebben waar alle eenheden van deze voertuigen, zoals sleepvoertuigen, hogesnelheidstreinen, metro's en monorails, zullen worden getest. We hebben URAYSİM nodig, Bizim zei hij.

"URAYSİM zal onze afhankelijkheid in het buitenland verminderen"

Rector van de Anadolu-universiteit Dr. Şafak Ertan Çomaklı legde uit dat ze gedurende vijf maanden in gesprek waren met URAYSİM over de gerelateerde belanghebbenden en dat ze een aantal problemen in het project met de steun van de belanghebbenden hebben overwonnen en een bepaald stadium hebben bereikt.

Çomaklı, zei:

"Ik ben gewoon niet URAYS Eskisehir, de toekomst van Turkije is een van de belangrijke mijlpalen. Het heeft een plan om onze afhankelijkheid in het buitenland te verminderen. Eskişehir Technical University speelt ook een grote rol in het project. URAYSİM wordt een belangrijk O & O-centrum en een basis voor spoorwegsystemen

Rector van Eskişehir Technical University Dr. Tuncay Döğeroğlu benadrukte dat zij zich inzetten voor het verhogen en ondersteunen van de gekwalificeerde menselijke hulpbronnen die voor het project zijn vereist.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.