200 Jaarlijkse historische stenen brug in Ünye Gölevi om geparkeerd te wordenUny Golevi-jarige geschiedenis in het park stenen brug te worden verplaatst
Uny Golevi-jarige geschiedenis in het park stenen brug te worden verplaatst

Ordu Metropolitan Municipality, dat historische en culturele waarden heeft, zal de historische stenen brug in Gölevi Quarter naar het Atatürk Park brengen, dat in de wijk Ünye ligt, vanwege wegenwerken.

Er wordt op gewezen dat de brug is verwijderd van de bestaande president Tekintaş, nadat de goedkeuring van de beschermingsraad op de nieuwe locatie van de historische brug zal worden geplaatst, zei hij.

HET GEBOUW VAN 1800 IS AAN

Beweren dat de brug een van de belangrijkste historische troeven van de stad is, zei president Tekintaş, X De stenen brug, die zich in Ünye bevindt en die dateert uit de jaren van 1800, is een van de belangrijkste historische troeven van de stad. Het transportproces werd gestart met de goedkeuring van de Raad voor de bescherming van de brug, voorbereid vanwege de wegenwerken in de wijk. In dit verband is de stroomrichting van de kreek onder de brug en de brug veranderd. Het op de brug gevonden aarde-vullende beton werd verwijderd. Nadat de stenen brug was hersteld, werd de omgeving schoongemaakt. De stenen van de brug die eerder was verplaatst, werden opgesomd van het project en het binnenste van de stenen brug was gevuld met aardevulling om te voorkomen dat de stenen breken en breken. De stenen blokken die werden gedemonteerd, werden op de pallets geplaatst in de juiste volgorde en het transport werd uitgevoerd met de machine numara.

NAAR ATATURK PARK

Historische stenen brug, getransporteerd vanuit de wijk Gölevi, werd in Ünye Port beschermd. Nadat het restauratieproject van de Historische Stenen Brug is goedgekeurd door de Raad voor Bescherming, zal het worden verplaatst naar het Atatürk-park in de wijk en op een route worden aangeboden die het publiek kan gebruiken.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.