Hoe wordt energie-efficiëntie geleverd?Hoe te zorgen voor energie-efficiëntie bij transport
Hoe te zorgen voor energie-efficiëntie bij transport

Academisch en Sociaal Ontwikkelingscentrum Sakarya (SASGEM) organiseerde een conferentie over laştır Energie-efficiëntie in het openbaar vervoer: zaak Sak.

De conferentie vond plaats in het SAU Cultuur- en Congrescentrum. Docent. İrfan Pamuk trad toe als spreker.

Praten over de noodzaak van transportplanning op de conferentie, İrfan Pamuk zei dat transport werd behandeld onder vier hoofdrubrieken: land, water, lucht en pijpleidingen. De snelle ontwikkeling van autotechnologie versterkt de overtuiging dat transportproblemen via landroutes worden opgelost. Docent. Pamuk, kel Vooral in ontwikkelde en rijke landen worden ononderbroken wegen en auto's geproduceerd. Er wordt echter geconstateerd dat milieuproblemen samen met het autobezit zijn toegenomen. De problemen in het verkeer, het gebrek aan wegen, parkeerplaatsen en energiebronnen zijn voorbeelden van deze problemen. Om deze problemen te overwinnen, is het concept van transportplanning naar voren gekomen

Artır Weggebruik bij transport verhoogt ongevallen "

Met het uitleggen van het energieverbruik in het transport met de grafieken en gegevens van de Europese landen en de VS, zei Pamuk dat er een energieverbruik is boven de 30 in de wereld. van het totale energieverbruik in de transportsector dat de informatie met een aandeel xnumx'lik Cotton procent in Turkije zendt, "21 procent van ons land personenvervoer, vervoer over de weg plaatsvindt met de 95 procent van het goederenvervoer. Het feit dat de snelweg in dit opzicht een groot gewicht heeft, was de belangrijkste reden achter de verkeersongelukken, zei Kar. Katoen, zei dat deze tarieven zijn veranderd sinds het jaar 91, hogesnelheidstrein en lucht weg in termen van prijsvoordeel naar voren kwam, voegde hij eraan toe.

Benadrukken dat de juiste planning moet worden gemaakt voor openbaar vervoer. Docent. İrfan Pamuk zei dat openbaar vervoer dure investeringen vereist en dat zonder planning zelfs de duurste systemen het probleem niet kunnen oplossen. Beweren dat de infrastructurele voorzieningen die van de planning worden beroofd, weinig bijdragen aan het bedrijf, benadrukte Pamuk dat deze bijdrage zal toenemen met een goede planning en operationele planning.

In zijn toespraak verklaarde Pamuk, die de expeditie en operatieplanning uitlegt, het gebruik van spoorwegen, snelwegen en zeeroutes met voorbeelden uit de tabel opgesteld met 2018-gegevens.

Aan het einde van de conferentie, Docent. İrfan Pamuk kreeg een geschenk cadeau aan zijn lid. (Angel Crested- sakarya.edu.t is)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.