Toepassing van Transport Officer-Sen op EU Education Grant SchemeTransportation Officer van jou
Transportation Officer van jou

Een van de projecten die tijdens het verkiezingsproces door het hoofdkantoor van Transportation Officer-Sen werden voorgesteld, werd in de praktijk gebracht. Voor het eerst in de geschiedenis van Transport Officer-Sen werd een aanvraag ingediend voor een EU-studiebeursproject. door vakbonden, Arbo en veiligheid van werknemers bij de spoorwegen in Turkije, signalering, elektrificatie en bewustzijn in spooronderhoud business lines en gepland een reeks van educatieve projecten helpen om de kwaliteit te verbeteren, verwezen naar het programma subsidie ​​EU.

De officieren project, gezondheid en veiligheid op het werk voor spoorwegen, veelomvattende strategieën te creëren om de arbeidsomstandigheden te verbeteren, uit te voeren, en in het bijzonder signalering, wegenonderhoud en elektrificatiesystemen voor ambtenaren die werkzaam zijn in arbo-omstandigheden en zal naar verwachting de capaciteit te vergroten.

150 duizend euro toe te kennen middelen in de goedkeuring van het project, met inbegrip van buiten de vakbondsleden in Turkije en in het buitenland, zal worden gebruikt voor de verbetering van het onderwijs en de professionele kennis en ervaring.

Transport Officer-Sen hardwerkende Kenan voorzitter, ervaren in de afgelopen maanden en al onze mensen, verwijst ook naar de bull-speed train crash verdriet, "Dit project zal niet alleen verhoging van de normen van onze leden spoorwegpersoneel, maar ook Turkije, de signalering oorzaak dodelijke ongevallen en Elektrificatie voorwaarden voor het gebruik in het zal verbeteren. iyileştir

Caliskan, in het volgende proces op het gebied van vakbondsservices en andere banen in het veld voor vergelijkbare projecttoepassingen zal worden toegevoegd, voegde hij eraan toe.

Transportation Officer van jou
Transportation Officer van jou
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.