TransportationPark zowel produceren en opslaanzowel productie als besparingen
TransportationPark zowel produceren en opslaan

Een van de filialen van Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark A.Ş. De onderhoudsreparatieworkshop neemt delen vanaf nul af, werkt en bespaart deelkosten. TransportationPark Beach Road onderhoud-reparatie Werkplaats geproduceerd door de ventilatormotor, middelgrote balg, ventilatorpomp, airconditioningfilter, passagiersdeur, achterklep, glas en wismechanisme, zoals bussen die openbaar vervoer dienen, is in staat om de kosten te minimaliseren. TransportationPark biedt ondersteuning voor nationale en nationale productie door de wachttijd van de onderdelen met de geproduceerde onderdelen tot een minimum te beperken.

ONDERHOUD REPARATIE WORKSHOP PRODUCTIE CENTRUM

ulaşımpark behoren Beach Road Maintenance Garage werknemers in de werkplaats, een deel van de grondstoffen in plaats van het kopen van onderdelen uit het buitenland kopen van Turkije realiseert de productie vanaf nul. Een bepaald deel van de reserveonderdelen van de 336-bus wordt geproduceerd door mechanische meesters binnen het Transportation Park. Medewerkers die een grote rol spelen in de reparatie, sommige delen van het reparatieproces worden ook uitgevoerd.

ONDERDELEN ZIJN BEPAALD MET R & D-STUDIE

De voormannen en de medewerkers bepalen de grondstoffen die nodig zijn voor het O & O-werk dat ze hebben uitgevoerd. Vervolgens neemt het team het ruwe materiaal van het stuk, de gewenste grootte van de gewenste maat en vorm, nadat het de ene is gekocht. Ten slotte worden de gekochte onderdelen naar de werkplaats gebracht en naar de werkplaats gebracht nadat ze zijn aangepast aan de toepasselijke normen.

PRODUCTIE EN REPARATIES

TransportationPark Beach Road Garagemaster en zijn bemanning hebben tot op de dag van vandaag veel kunnen besparen op de levering van busonderdelen. TransportationPark Beach Road onderhoudswerkplaats produceerde al onderdelen; ventilatormotor, plaat, middelgrote balg, ventilatorpomp, airconditionerfilter, passagiersdeur, brandstoffilter, achterklep, glas en wismechanisme.

NOODGEVAL OVER TIJD

Een van de belangrijkste onderdelen van de 18-meterbussen, genaamd "balg", is de ventilatorpomp en Transportation Park leverde dit stuk uit het buitenland. De ventilatorpomp werd vanuit het buitenland geleverd aan 18 duizend TL en was duur en kostbaar. Transport dat op tijd en kosten wil besparenParkmeester en medewerkers hebben dit stuk zelf geproduceerd. Vervoer, dat is bevrijd uit het buitenland, heeft 500 TL gekost met zijn ventilatorpomp geproduceerd door huishoudelijke materialen. Tijdbesparend transport In het park worden onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan Beach Road, jaarlijks onderhoud van voertuigen, onmiddellijke foutreparatie en motorreparatie uitgevoerd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.