De bruggen van de bruggen zijn verbonden op de verbindingsweg van Tuzla ÇayırovaOp weg naar de Tuzla Piranova-verbinding
Op weg naar de Tuzla Piranova-verbinding

Kocaeli Metropolitan Municipality blijft verschillende projecten implementeren voor eenvoudig en comfortabel vervoer naar elk punt van de stad. Nieuwe wegen worden gebruikt als alternatieve transportroute en versnellen de verkeersstroom. Gemakkelijke verbinding met Istanbul zal worden verstrekt in het kader van het verbindingswegenwerk dat in Çayırova wordt uitgevoerd. De verbinding tussen de wijk Tuzla-Şifa en Çayırova maakt het vervoer tussen de twee regio's gemakkelijker. In het project is het anker van de brug van de brug in de verbindingsweg verbonden.

ALLE VOETEN EN STRALEN VAN DE BRUG ZIJN VOLTOOID
In het lopende project was alle voet- en balkproductie van de brug voltooid. In het project, dat op de brug wordt geproduceerd, wordt het dekbeton weggegooid na de verankering van het strijkijzer. Het transportprobleem tussen Şifa Neighborhood en Çayırova, dat geen directe verbinding heeft met de verbindingsweg Şekerpınar, E-80, wordt geëlimineerd via de verbindingswegen. De bewoners van de wijk Şifa, die de Şekerpınar-verbindingsweg door Çiftlik Caddesi kunnen bereiken, zullen na de voltooiing van het project gemakkelijke toegang tot Çayırova bieden.

TWEE ZONES VERBINDEN MET ELKAAR
Het project wordt verbonden met de E-80 om zowel de oost-west- als de noord-zuid-verkeersstroom te bieden. De brug en verbindingswegen die worden aangelegd in het zuidelijke deel van het vrachtwagenpark in de buurt, zullen de twee regio's met elkaar verbinden. In het kader van het project worden 1 91 en een halve meter 7 meter breed en 90 meter 11 meterbrede brug gebouwd.

11 DUIZEND 725 TON ASFALT-SERIE
2 500 duizend meter lopende projecten in de productie wordt uitgevoerd. 4 615 duizend kubieke meter beton in de studie, ton ijzer 675, 429 duizend meter regenwater riool lijn zal zijn 597 meter drinkwater lijn. 852 meter stapelen voor de brug uit te voeren. Manieren om 5 600 duizend vierkante meter vloer, zal worden gelegd 10 150 duizend meter grenzen. 11 725 duizend ton asfalt gebruikt in de weg materiaal.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.