Turkije productie en de export gerichte groei te Drive Should Beturkiyenin groeispurt moet de productie en export gerichte zijn
turkiyenin groeispurt moet de productie en export gerichte zijn

Bursa Kamer van Koophandel en Industrie, voorzitter Ibrahim Burkay, 'Januari industriële productiegegevens geëvalueerd. President Burkay verklaarde dat de impact van de financiële schommelingen in augustus in de verwerkende industrie ook voelbaar was in de verwerkende industrie. Maatregelenpakketten en actieplannen van de administratie van de economie laten het effect zien de buitenlandse handel van Turkije Ibrahim benadrukte de noodzaak om zich te concentreren op open Burkay, "en in augustus, ervaren hoe het moment waarop zowel vandaag tonen de interne markt geïnduceerde contractie wij ons op richten is Turkije groei inspanningen moeten naar het centrum van de productie en de export zijn. Openbaarmaking van de gegevens, zowel rauw als in gebieden die we steunen de capaciteit van Turkije om te produceren ernstige onze industrie in de productie van intermediaire goederen berichten die nodig hebben. "Hij zei.

"WE HEBBEN INVESTERINGEN IN ONZE LOKALE INDUSTRIE NODIG"

Beweren dat de cijfers in de industrie wijzen op een gezonde krimp, zei president Burkay: et Het is duidelijk dat groeigereden die niet zijn geïndexeerd naar productie en industrie niet duurzaam zijn. Vooral in steden met een productie-centrum in Turkije, moeten we investeren in onze binnenlandse industrie van intermediaire goederen en grondstoffen in de productie. In die zin hebben onze president en onze regering zeer belangrijke projecten. We geven vooral om projectgericht incentivebeleid. De invoer zal de ondersteuning van investeringen om te voldoen aan haar financieringsbeleid beschrijving zullen de investeringen en kosten voor ondersteuning aan te trekken naar beneden, zal Turkije positieve punten te brengen om dit proces in een zeer korte periode van tijd. "

HET SPELPLAN VAN BURSA

Productie en de export van Turkije verklaard dat zij zien als essentieel Burkay President, benadrukte de noodzaak om de productie van krachtige steden en regio's te ontwikkelen. Turkije productie en de export basis is in de Marmara Basin 'Ruimtelijke Planlama'yl, met de noodzakelijke oprichting van een nieuwe generatie van de industrie benadrukt dat BCCI voorzitter Burkay, "We moeten naar Turkije te versterken op het gebied van de nieuwe generatie. Bursa heeft een serieus spelplan. We implementeren belangrijke projecten die verandering en transformatie ondersteunen. We hebben onze toewijzingen aan onze investeerders gedaan in de middelste high- en hightech-gebieden, vooral in TEKNOSAB, die we onder leiding van onze president leiden. Hopelijk beginnen onze investeringen aan het eind van het jaar. Hier zal de productie en export van 150 duizend nieuwe banen, productgroepen met een gemiddelde waarde van 8-dollars in het geding zijn. In Bursa, vooral in de transitie naar de industrie, hebben 4.0-machines, auto-industrie, defensie-industrie en textielbedrijven belangrijke bedrijven. We hebben onze excellentiecentra voor deze bedrijven geïmplementeerd. Als stad hebben we een groot potentieel in overeenstemming met de doelstellingen van ons land

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.