Turkse spoorwegfabrikanten in Spanje binnen het bereik van het URGE-projectturkse spoorwegindustriëlen in het kader van het drangproject in spanje
turkse spoorwegindustriëlen in het kader van het drangproject in spanje

Het lid ERC-European Railway Board ARUS clusters Unie initiatieven met Europese clusters die actief zijn in Spanje per spoor "ook besloten om B2B sollicitatiegesprekken te maken. De oproep werd verwelkomd door de Europese Cluster 5-5 maart 7 2019 en gebeurtenissen in de geschiedenis van Spanje Bilbao op het maken is besloten.

Bilbao ook B2B sollicitatiegesprekken ARUS's 6 Europese landen, waaronder het clusteren van ERC-lid 6 Rail Cluster, Italië / DITECF, Spanje / MAFEX van I-TRANS / Frankrijk, Duitsland / BTS, Zweden / Jarnvagsklustretfir dat ze overleg tijdens 2 dagen werd ondernomen. Ons bedrijf had de gelegenheid om te onderhandelen om hun export met B2B interview te verhogen. De interviews met de behoeften van de werkende sector bedrijven in de Europese markt van Turkije te verwelkomen en werden geëvalueerd in detail als de overdracht van technologie kwesties. Onze bedrijven bespraken ook de mogelijkheden om gezamenlijk werk tot stand te brengen. Met URGE project Bilbao / Spanje B2B Ons bedrijf deelgenomen aan het evenement gehouden in 2 112 sollicitatiegesprekken in totaal aan het eind van de dag intensief programma.

woonden de bijeenkomst DITECF de BTS MAFEX van I-TRANS, JARVAGSKLUSTRET cluster rail managers en onze bedrijven nog steeds landen in de spoorwegsector betreffende gedetailleerde fauteuil discussies yaparakk eigen bedrijf en hun vaardigheden hadden de gelegenheid om de hoogste vertegenwoordigers te introduceren.

Portugal Railway Platform-PFP 'op de vraag Bilbao op andere bijeenkomsten georganiseerd door de PFP programmamanager Paulo Duarte Bilbao op 2 interviews werden uitgevoerd om de samenwerking tussen de cluster verhogen. Paulo Duarte die ze nodig hebben een breed scala van Portugese spoorwegen en ze willen samenwerken met Turkse bedrijven bij het dichten van deze kloof Portugal namens de vennootschap ARUS URGE project om de Railway Industry doorgestuurd. leden Spanje Ons bedrijf ARUS Board deelneemt aan het evenement en URGE, PFP 'to Turkish Railways industriële mogelijkheden van hun producten, zei de productiecapaciteit en internationaal succes. Heel warm en vriendelijk onderhandelingen over de samenwerking tussen de twee landen was het erover eens dat een volle capaciteit. Ook onze PFP Turkse bedrijven hun eigen bedrijf aten door de invoering van een voor een, Portugal was om de potentiële zakelijke kansen te evalueren. (Anadoluraylısistem aan)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.