TOPÇA Knooppunt met meerdere verdiepingentopcu het verhaal heeft het einde van Kavsagi bereikt
topcu het verhaal heeft het einde van Kavsagi bereikt

Fatih-stamper, die informatie heeft gedeeld over de lopende werken aan de TOPÇA Katlı Junction, devam Ons werk aan de Katlı Kavşak wordt snel afgerond. De voet en het dek van het bruggedeelte zijn tot een einde gekomen. Hopelijk zijn we van plan de brug naar het autoverkeer te openen tijdens de dagelijkse 20-periode. Veel geluk, Hayır

Sakarya Metropolitan Municipality Transportation Department directeur Fatih stamper, TOP Intersection van Floor 'in de gedeelde informatie over de lopende operatie. Voorzitter Zeki Toçoğlu, wat aangeeft dat een van de 12 nieuwe infrastructurele projecten door de bovenste verdieping kruispunt van het werk van de stamper de snel voortschrijdende aangekondigd, kondigde 20 gedeelte van de brug zal beginnen om het asfalt te bieden door te brengen in de dagelijkse verkeersstroom proces. Stamper, zei dat ze voorafgaand aan de verkeerscongestie zou krijgen in de regio met het nieuwe project van het project wilden gunstig Sakarya zijn.

Studies afronden
Fatih-pistil, ı TOPÇA Uitwisseling van meerdere verdiepingen maakt het stadscentrum comfortabel. Overgangen van D-100 naar de ringweg worden direct via de brug geleverd. Aan het einde van de kruising zijn we gestopt. De vloer is bijna klaar. 20 voltooit de asfaltwerkzaamheden op de brug gedurende de dag en zorgt ervoor dat het voertuig passeert. Ik hoop dat onze stad een grote bijdrage zal leveren aan de toekomst van transport en transport zal worden verlicht in de regio. Veel geluk, Hayır

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.