TOPÇA Meerdere verdiepingen Interchange wordt geopend voor voertuigverkeerKavsagi de moord op artillerie voertuig het verkeer is aciliyor
Kavsagi de moord op artillerie voertuig het verkeer is aciliyor

Een van de nieuwe transportprojecten van 12, TOPÇA Multi-storey Junction wordt geopend voor autoverkeer. Fatih Pistil, die uitlegde dat de werken op de brug bijna klaar zijn, verklaarde dat 29 vanaf vrijdag in staat zal zijn om doorkruising van voertuigen te voorzien.

Sakarya Metropolitan Municipality Transportation Department directeur Fatih stamper, de bovenste verdieping kruispunt van de 29 aangekondigd dat met ingang van maart geopend op vrijdag. 12 nieuwe transport projecten, die een van de bovenste verdieping verklaard dat de snijpunt van projecten een nieuwe adem geven de stamper bereikt, nadert zijn voltooiing van het proces en sprak de brug wordt opengesteld voor het verkeer. Stamper, het voertuig was op weg naar de Karasu kon directe toegang via de brug te bieden.

Wees goed
Pistil ging als volgt verder: Ç Een van onze nieuwe transportprojecten bij 12 was het TOPÇA Crossroads. De werken op de brug staan ​​bijna klaar. D-100 richting ten noorden van de stad zal worden geleverd door bruggen om te vertrekken. Alternatieve wegen voor transport in het stadscentrum zullen in korte tijd worden voltooid. Het eerste kruispuntproject van de stad zal de regio ontspannen en de files worden van tijd tot tijd voorkomen. Veel geluk, Hayır

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.